Modernizētais «Volkswagen T-Roc» tagad pieejams Latvijā

Jaunais Volkswagen T-Roc tagad pieejams Latvijā pie Volkswagen dīleriem. Automašīnai ir jauni dizaina akcenti eksterjerā, ievērojami pārvaldības un savienojamības uzlabojumi, kā arī jaunākās paaudzes asistentu sistēmas, kas aizgūtas no augstāku kategoriju automašīnām. Jaunā T-Roc salons arī piedāvā krietni mūsdienīgāku stilu un izteiktāku kvalitātes sajūtu nekā iepriekš. Standarta komplektācijā tagad pieejami LED priekšējie lukturi, Digital Cockpit, 6,5 collu informācijas un izklaides sistēmas displejs, kā arī jauna dizaina multifunkcionālā stūre. Starp asistentu sistēmām ir arī IQ.DRIVE Travel Assist un intuitīvā adaptīvā kruīza kontrole Predictive ACC.

Augstas kvalitātes dizains un digitālās funkcijas

T-Roc uzlabotais eksterjera dizains tagad kļuvis vēl izteiktāks, pateicoties jauniem virsbūves elementiem. Pārstrādātais salons ieguvis diskrēti izsmalcinātu stilu, visam atrodoties pasažieru acu priekšā. Starp centrālajiem elementiem ir multifunkcionālā stūre, standarta komplektācijā iekļautais Digital Cockpit (ar digitālu displeju un operētājsistēmu), kā arī pārstrādāti informācijas un izklaides sistēmas displeji, kuru izmērs atkarībā no aprīkojuma ir no 6,5 līdz 9,2 collām. Papildu komplektācijā pieejamais Digital Cockpit Pro piedāvā vairākas individuālas konfigurācijas iespējas.

Modernas tehnoloģijas

Jaunais modelis piedāvā vairākas modernas vadītāja asistentu sistēmas – gan standarta, gan papildu aprīkojumā, kas iepriekš bija pieejamas vien augstākas klases automobiļos. Starp standarta aprīkojumā esošajām asistentu sistēmām ir Front Assist un Lane Assist, bet papildu komplektācijā pieejamā sistēma IQ.DRIVE Travel Assist, kas nodrošina daļēji automatizētu braukšanu, un Predictive ACC intuitīvā adaptīvā kruīza kontrole T-Roc modelī ir jaunums. Tikmēr ar jaunu funkcionalitāti ir papildinātas Side Assist un Park Assist sistēmas. Pirmā sniedz vadītājam atbalstu tad, kad tiek mainītas braukšanas joslas, bet otra tagad nodrošina arī auto novietošanu perpendikulārās stāvvietās un izbraukšanu no paralēlajām stāvvietām.

Papildu komplektācijā pieejami arī IQ.LIGHT – LED priekšējie lukturi. Neatkarīgi no tā, vai ar automašīnu braucat dienā, naktī vai sliktos laikapstākļos, šie lukturi vienmēr nodrošinās labāko iespējamo redzamību. Tikmēr Dynamic Light Assist palīdz sistēmas robežās priekšlaicīgi izgaismot līkumotus ceļus un nodrošināt, ka pretī braucošie transportlīdzekļi netiek apžilbināti, kad aktivizētas tālās gaismas. Individuālie augsto tehnoloģiju apgaismojuma sistēmas LED segmenti nodrošina labāku gaismas izkliedēšanu, izmantojot īpašu aktivizēšanu un deaktivizēšanu atkarībā no braukšanas situācijas.

Optimāla savienojamība

T-Roc ieguvis jaunākās paaudzes tiešsaistes pakalpojumus, pateicoties Modular Infotainment Toolkit (MIB). We Connect Plus funkcijas ļauj izmantot tādus inovatīvus digitālus pakalpojumus kā dabiska tiešsaistes balss vadība un piekļuve straumēšanas pakalpojumiem. Apple CarPlayTM un Android AutoTM funkcijas arī iespējams integrēt pārvaldes sistēmā, izmantojot App Connect Wireless.

Pieci jauni dzinēji

Jaunajam T-Roc pieejami trīs benzīna un divi dīzeļdzinēji ar jaudu no 110 kW (150 ZS) līdz 221 kW (300 ZS). Atkarībā no piedziņas sistēmas tie aprīkoti ar sešu pārnesumu manuālo ātrumkārbu vai septiņu pārnesumu divsajūgu automātisko ātrumkārbu (DSG). 4MOTION visu riteņu piedziņa pieejama apvienojumā ar 110 kW (150 ZS) dīzeļdzinēju, kā arī ar 2.0 litru TSI dzinēju ar 140 kW (190 ZS) vai 221 kW (300 ZS) jaudu. Jaunā Volkswagen T-Roc (1.5 litru TSI dzinējs, 110 kW / 150 ZS jauda, sešu pārnesumu manuālā ātrumkārba) sākuma cena Latvijā ir 28 360 eiro.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52388787sec.