«Lexus UX 250h» jauninājumi nodrošina jaunas tehnoloģijas, uzlabotu vadāmību un plašāku izvēli

Lexus šovasar iepazīstinās ar jauninājumu pakotni savam populārajam, kompaktajam UX luksusa SUV, koncentrējoties uz plašāku stilu izvēli, uzlabotu multimediju sistēmu un savienojamību, kā arī jaunu, sportisku aprīkojuma komplektu F SPORT Design. Izmaiņas tika veiktas pašuzlādes hibrīda elektriskajam UX 250h.

Atkarībā no aprīkojuma līmeņa Lexus modeļi ar jauno multivides sistēmu ir papildināti ar astoņu vai 12 collu skārienjūtīgiem displejiem, kas aizstāj iepriekšējo skārienpaliktņa vadību. Ievērojami palielināta multivides sistēmas jauda nozīmē, ka reakcija uz komandām ir ātrāka, nodrošinot piekļuvi reāllaika ceļa un satiksmes informācijai vieglākai maršruta plānošanai. 12 collu sistēmā ir iebūvēta navigācija, tāpēc darbības ir pieejamas vietās bez mākoņpakalpojumu savienojuma.

Jaunajā balss atpazīšanas sistēmā ir iekļauta iespēja izmantot iebūvēto palīgu “Hey Lexus”. Tas atvieglo balss komandu izmantošanu, lai veiktu tālruņa zvanus, regulētu audio un klimata kontroli, kā arī meklētu informāciju internetā.

Viedtālruņa integrācija, izmantojot Apple CarPlay vai Android Auto, tiek nodrošināta standarta aprīkojumā, un pilnīgai ērtībai multivides sistēmas programmatūras atjauninājumus var instalēt ar bezvadu sistēmas palīdzību, izmantojot automobiļa DCM (datu komunikācijas moduli). Multivides sistēma var saglabāt līdz pat trīs cilvēku personīgo preferenču profilus, pielāgojot multivides, audio un navigācijas iestatījumus.

Saskaņā ar Lexus slaveno Omotenashi viesmīlību auto īpašnieki varēs izmantot viedtālruņa lietotni Lexus Link, lai aizslēgtu, atslēgtu durvis vai vadītu gaisa kondicionēšanas sistēmu attālināti, atdzesējot vai sasildot salonu pirms došanās ceļā.

Jauns F SPORT Design komplekts ar sportiskām ārējā dizaina iezīmēm

Jaunais F SPORT dizains ir uzlabots ar F SPORT vārpstas režģi, kurā redzams Lexus L-motīva tīkla raksts. Jaunajā F SPORT dizainā ir izmantota melna F SPORT reste ar Lexus L rakstu un hromētiem ietvariem restes apakšējā daļā, tādējādi akcentējot automobiļa pazemināto profilu. 18” F SPORT vieglmetāla diskiem ir 10 spieķu dizains un tumši metāliska apdare.

Uzlabotā UX F SPORT standartaprīkojumā iekļauta aktīvā piekare (AVS), kā arī priekšējie un aizmugurējie veiktspējas stieņi, kas veicina modeļa uzlabotu vadāmību, šasijas reakciju un vienmērīgāku braukšanas kvalitāti uz visa veida ceļa segumiem. AVS kontroles sistēma ir pielāgota, lai vienmērīgi pārietu uz lielu jaudas pieplūdumu, kad tas nepieciešams, tādējādi transportlīdzekļa uzvedībā ir mazāk pēkšņu izmaiņu. Sistēmas regulēšana ir samazinājusi arī augstas un vidējas frekvences vibrāciju.

2022. gada modeļa uzlabojumi paredz pasākumus, lai vēl vairāk palielinātu virsbūves stingrību, izmantojot papildu punktmetinājumus sānu spārna atveres apakšējā malā un aizmugurējā paneļa apakšējā atvērumā, kā arī stingrāku aizmugurējo durvju tērauda pastiprinājumu.

Jauna virsbūves krāsa, divtoņu krāsošanas iespējas un interjers

UX ir pieejama jauna virsbūves krāsojuma opcija Sonic Platinum. Šajā īpašajā apdarē izmantota Lexus uzlabotā skaņas krāsas tehnoloģija, kurā tikai dažus mikronus biezs slānis tuvina un novienādo krāsas metāliskās pārslas, radot papildu mirdzumu un dziļāku ēnojumu automobiļa virsbūvei.

Uzlabotais piedāvājuma klāsts nodrošina arī plašāku divtoņu apdari, piedāvājot sešas krāsas kombinācijā ar kontrastējošu melnu jumtu F SPORT un F SPORT Design modeļiem. Turklāt salonā ir pieejama jauna Hazel krāsas opcija visām polsterējuma iespējām – gan audumam, gan sintētiskajai un dabīgajai ādai – visām UX versijām, izņemot F SPORT.

UX modeļa Lexus Safety System+ drošības sistēmu komplektā ir uzlabota sadursmes novēršanas sistēma, automobilis ir aprīkots ar palīgsistēmu pagriezienu veikšanai pa kreisi un pa labi, kā arī ārkārtas stūrēšanas palīgsistēmu, kas uzlabo vadāmību un palīdz izvairīties no šķēršļiem, neizbraucot no savas joslas. Dinamiskā kruīza kontrole ar radaru izmanto ātruma samazināšanu izbraucot līkumus, kas automātiski pielāgo transportlīdzekļa ātrumu atbilstoši ceļa līkuma leņķim.

Atjaunināto pašuzlādes hibrīdu Lexus 250h Latvijā varēs pasūtīt, sākot ar 2022. gada vasaru.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Zudušais un atklātais Bānīša ceļā! Alūksnes TIC
ptuveni 30km velo tūre “Zudušais un atklātais Bānīša ceļā” piemērota gan draugu kompānijām, gan ģimenēm ar bērniem. Apļveida brauciens stars | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::8.56387997sec.