Tiek paziņotas jaunā «Toyota Corolla Cross» apvidus hibrīdauto cenas

Pilnīgi jaunais Toyota Corolla Cross hibrīdauto nes pasaulē visvairāk pārdotākā modeļa nosaukumu un ir Toyota jaunākais C segmenta SUV klāsta papildinājums. Modelis ierindojas Toyota SUV piedāvājumā, nodrošinot klientiem vēl plašāku automobiļu izvēli. Jaunā Toyota Corolla Cross apvidus hibrīdauto (SUV) cena – sākot no 32 800 €.

Pamatojoties uz Toyota TNGA filozofiju, Corolla Cross ir aprīkots ar jaunākajiem GA-C platformas uzlabojumiem, kas sniedz priekšrocības transportlīdzekļa stilam, aprīkojumam, tehnoloģijām un braukšanas dinamikai. Ar jaunu, ātrāku procesoru un modernu augstas izšķirtspējas 10,5” skārienekrānu multivides informācijas un izklaides sistēmai ir bezvadu Apple CarPlay® un vadu Android Auto® savienojums, kā arī Toyota Smart Connect pakotne.

Tagad klienti var izbaudīt mākoņdatu navigāciju, balss aģenta, ceļa atgadījumu reāllaika informāciju un bezvadu atjauninājumu ērtības. Turklāt MyT lietotnē savienoto pakalpojumu komplekts ietver braukšanas analītiku, automobiļa atrašanās vietas noteikšanu un pat tālvadības funkcijas, piemēram, klimata kontroli un durvju bloķēšanu.

Jaunā Toyota SUV jaudpilnais, izturīgais dizains ir īpaši pielāgots Eiropas klientu gaumei un tirgum. Tas ierindojas starp Toyota C-HR un RAV4, ļoti konkurētspējīgā Eiropas C-SUV segmenta pašā centrā, piedāvājot komfortu, praktiskumu un daudzpusību, kas ir būtiski faktori aktīvām ģimenēm ar maziem bērniem.

Auto salons nodrošina izcilu pārredzamību, plašas priekšējo un aizmugurējo sēdekļu zonas un vietu kājām, lielas aizmugurējo durvju ailes, apgaismojumu un plašuma sajūtu, ko nodrošina panorāmas jumts. Bagāžas nodalījums apvieno viegli pieejamu augstumu ar platu durvju atvērumu, kas atvieglo lielu priekšmetu, piemēram, ratiņu vai velosipēdu, ievietošanu.

Corolla Cross ir pirmais Toyota modelis pasaulē ar jaunu piektās paaudzes hibrīdsistēmu. Pateicoties litija jonu akumulatoru sasniegumiem, jaunā akumulatoru komplekta sistēma ir jaudīgāka un par 40% vieglāka nekā iepriekš.

Corolla Cross var izvēlēties ar priekšpiedziņas (FWD) vai pilnpiedziņas (AWD) versiju. FWD 2,0 litru hibrīda spēka piedziņa ģenerē 146 kW/197 ZS, nodrošinot paātrinājumu no 0 līdz 100 km/h 8,1 sekundē. AWD-i variantam uz aizmugurējās ass ir papildu jaudīgs elektromotors, kas attīsta iespaidīgus 30,6 kW.

Pilnīgi jaunais Corolla Cross ir aprīkots ar T-Mate, kas apvieno jaunākās paaudzes Toyota Safety Sense ar citām aktīvajām braukšanas un parkošanās palīgsistēmām, lai ne tikai atvieglotu braukšanu un padarītu to drošāku, bet arī aizsargātu visus automobiļa pasažierus, kā arī citus satiksmes dalībnieki dažādos scenārijos.

Pirmo reizi sadursmes novēršanas sistēma piedāvā pakāpenisku paātrinājuma slāpēšanu un sadursmes novēršanas atbalstu krustojumos, kā arī uzlabotu pretimbraucošās satiksmes noteikšanas.

Ar praktiskumu, kas piemīt ietilpīgajiem SUV modeļiem, vismodernākajām hibrīdtehnoloģijām un savienojamības un drošības sistēmām pilnīgi jaunais Corolla Cross palīdz mūsdienu ģimenei izbaudīt ikdienu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54875994sec.