Alūksnē notiks slēpojums «Alūksnes ziema 2019»

Latvijas biatlona izlases līdera Andreja Rastorgujeva dzimtajā trasē Alūksnes novada ziemas sporta centrā "Mežinieki" ziema turpinās pilnā sparā, un 2019. gada 2. martā visi slēpošanas cienītāji gaidīti uz tradicionālo slēpojumu "Alūksnes ziema 2019".

- Lai gan citviet Latvijā sniega sega ir ievērojami sarukusi, Alūksnē tā joprojām ir pietiekami noturīga, lai šīs nedēļas nogalē varētu notikt ilgi gaidītais slēpojums "Alūksnes ziema". Esam ieguldījuši daudz darba, sagatavojot trases - tās tiek rūpīgi uzturētas, lai sestdien sagaidītu slēpotājus no visas Latvijas. Tā kā šī ir biatlonista Andreja Rastorgujeva māju trase, iespējams, ka sagaidīsim arī viņa piedalīšanos šajā tradicionālajā ziemas pasākumā, kas Alūksnē notiek jau vairāk nekā 30 gadus. Interesanti, ka pasākumā piedalīsies arī viens no vadošajiem kanikrosa speciālistiem Latvijā, alūksnietis Igors Martinovs, kurš sacensībās ieradīsies kopā ar suni un tajās arī startēs, - uzsver Alūksnes novada pašvaldības sporta darba organizators Vilnis Veļķeris.

Sacensību dalībniekiem informācija par pieteikšanos atrodama šeit. Slēpojumā aicināti piedalīties visi interesenti dažādās vecuma grupās, sākot no pašiem mazākajiem. Mazajiem slēpotājiem būs trīs vecuma grupas, savukārt pieaugušie varēs sacensties sieviešu konkurencē septiņās, bet vīru konkurencē - astoņās vecuma grupās.

Atkarībā no vecuma grupas un sagatavotības pakāpes mazākie sacensību dalībnieki slēpos puskilometra un kilometra distanci, bet pieaugušie - 3, 10 vai 15 kilometrus. Ierobežotā skaitā pieejams arī slēpju sagatavošanas pakalpojums veikalā "Sportam un atpūtai" Pils ielā 70, Alūksnē.

Jāpiebilst, ka Alūksnes novadā deklarētajiem bērniem un skolēniem dalība slēpojumā ir bez maksas, savukārt pieaugušajiem, kas dzimuši 1997. gadā un vecākiem, jāmaksā 50% no dalības maksas.

Trīs godalgoto vietu ieguvēji visās grupās saņems organizatoru sarūpētas balvas. Katrs dalībnieks pēc finiša saņems arī īpašu piemiņas medaļu, varēs cienāties ar organizatoru sarūpēto spēka putru un tēju.

Slēpojumu organizē Alūksnes novada pašvaldības Kultūras un sporta nodaļa, Alūksnes pilsētas Bērnu un jaunatnes sporta skola un biedrība "Alūksnes novada attīstībai".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47183299sec.