Svaiga gaisa malks rudenī – Alūksnē

Alūksnē atradīsiet piedāvājumus gan saulainām, gan lietainām rudens dienām! Rudenīgie parki, skatu torņi, no kuriem paveras plašākas skatu perspektīvas vai vienkārši mājīgās Alūksnes kafejnīcas ir tikai daži no iemesliem kāpēc doties uz brīvdienās uz Latvijas pierobežu. Cilvēki te “dzīvojuši cepuri kuldami” jau tūkstošgadē, satiekot ar nemitīgu skaistumu un izrādot dabisku viesmīlīgumu.

Ļaujies pārgājienam!

Rudenīgākās Alūksnes ezera ainavas pavērsies no Ezertakas, kas dos iespēju palūkoties uz divām ar teikām un nostāstiem apvītām salām – Cepurīti un Garo salu. Lai gan taka atrodas netālu no pilsētas centra, tā ļaus pilnībā izbaudīt, ieelpot un saklausīt rudeni!

Sajūti romantiku!

Pastaigājoties Pilssalā sadzirdēsi mūzikas skaņas, kas plūdīs no Tempļakalna ielas gājēju tilta. Katras stundas pirmās 15 minūtes tas atskaņo romantikas melodijas un vakara tumšajās stundās veido krāsainas gaismas performances. Tās plūstoši pielāgojas mūzikas skaņām, lai ikviens varētu apstāties un baudīt.

Taču izgaismotu objektu Alūksnē netrūkstu - turpat netālu arī iemirdzas rotonda Tempļakalna parkā, kas padara Alūksni par augstāko pilsētu Latvijā.

Pakāpies augstāk  – Drusku kalnā!

Vienā no Eiropas izcilākajiem tūrisma galamērķiem atrodas Drusku kalns, kurā uzkāpjot var ieraudzīt “drusku” no plašās pasaules. Tā ir vieta, kur jūtama dabas dažādība, rudens dzestrums un paugurainais reljefs. Ja ilgojies pēc tā tad ,uzkāpjot Drusku kalnā, droši varam teikt, ka ikviens ar apbrīnu ieraudzīs cik Latvijas ainavas ir skaistas.

Iemūžini savu ceļojumu!

Rudens baudīšana Alūksnē paliks atmiņās vēl ilgi! Iemūžini krāsainus foto un padalies ar tiem, kas šogad uz Alūksni atbraukt nevarēja. Lieto mirkļbirkas #rudensAlūksnē un #visitaluksne, lai par interesantākajām vietām pilsētā un tās apkārtnē uzzin arī citi!

Iegādājies suvenīru!

Termo krūze ziemas sezonai, malēniešu zīmulis, lietussargs vai dvielis pirts sezonai ļaus vienmēr atcerēties un gremdēties atmiņās par brīvdienu ceļojumu. Tos iegādāties varēsiet dodoties uz Alūksnes Tūrisma informācijas centru, Alūksnes Bānīša staciju vai Tempļakalna skatu torņa paviljonu, kur Jūs laipni uzņems un pastāstīs sīkāk par tuvākajā apkārtnē apskatāmajiem objektiem.

Vairāk info: www.visitaluksne.lv

Iebrauc rudenī un sajūti svaiga gaisa malku!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.02.2024 - 20.03.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 24.03.2024 TUKUMS: Vestarda Šimkus klaviermūzika TUMĒ Tukuma TIC
24.martā koncertu cikla "Klaviermūzikas pavasaris" ietvaros skanēs gaiša mūzika Vestarda Šimkus izpildījumā. Tā ir oriģinālmūzika, kas apkopota | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44217396sec.