Uzburt sev Ziemassvētku sajūtu aicina Alūksne

3. decembrī plkst.16.30 Pilsētas galvenās egles iedegšana pie Alūksnes Jaunās pils. No pulksten 16:30 līdz 21:15 (10 seansos) audiāli teatrāla ziemas gaismu vides instalācija ģimenēm "Rūķa Gardummices konditoreja".

JAUNUMS! No 3. decembra multimediālā ekspozīcijā “Alūksnes Bānīša stacija” apmeklētājiem tiks atklāta pilnīgi jauna Ziemas ekspozīcija, kas tapusi sadarbojoties ar dizaina biroju H2E, Jura Podnieka Studijut un SIA "Gulbenes - Alūksnes bānītis". Dzelzceļa ziemas ainavu ieskauti būs piedzīvojami jauni 10 unikāli stāsti par Bānīti kā draugu, palīgu, darba vietu un iedvesmas avotu.

Muzikāls pārsteigums sagaidīs uz Alūksnes Tempļakalna ielas gājēju tilta, kur Īpaši tad, kad satumst, tilts ir gan izgaismots, gan katras stundas pirmās 15 minūtes atskaņo ZIEMASSVĒTKU melodijas.

Lai Alūksni tā pa īstam izbaudītu, aicinām sasildīties ar bārmeņa Ingusa Reizenberga radīto Alūksnes īpašo kokteili kādā no Alūksnes kafejnīcām! Novērtē arī īstu Alūksnes klasiku – buljonzupu ar Profitroļiem un smeķīgu stāstu par malēniešu un igauņu draudzību, un ainaviskajām vērtībām – Veclaicenes kūkinu!

Un PROTAMS, brīvdienas šeit nav iedomājamas bez distanču slēpošanas atpūtas un sporta centrā "Mežinieki", kur pieejama arī distanču slēpošanas inventāra noma (tālr. nomai +371 27037457). Bērnu sajūsma par ziemas priekiem ar sniega kamerām būs kalna nobraucienos pie Eola tempļa- Alūksnes muižas parkā.

Vairāk par īstas ziemas baudīšanu Alūksnē: www.visitaluksne.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70027399sec.