Festivāls «Bauska TASTE» izziņo pirmos māksliniekus un sāk biļešu tirdzniecību

Janvāra pēdējās dienās sākās biļešu tirdzniecība uz mūzikas un aktīvās atpūtas festivālu “Bauska TASTE”, kas šogad norisināsies 4. un 5. augustā.

Festivāls jau ir izziņojis pirmo muzikālo apvienību, kas 5. augustā kāps uz “Bauska TASTE” skatuves, – humoristisko grupu “Labvēlīgais tips”, kas ar savu mūziku ir iekarojuši daudzu klausītāju sirdis.

Šogad festivāls labas mūzikas un aktīvās atpūtas cienītājus Bauskas Pilskalna parka estrādē pulcēs 4. un 5. augustā. Līdz 28. februārim (ieskaitot) biļetes Bauskas Kultūras centra kasē varēs iegādāties par īpašu cenu – vien 5 eiro. No 1. februāra līdz 1. martam “Biļešu paradīze” tiešsaistes vietnēs un citos punktos Latvijā, uzrādot vai ievadot atlaižu kodu “TASTE2018”, biļeti iespējams iegādāties par 10 eiro. Pēc 1. marta biļetes cena būs 15 eiro.

Informējam, ka ieejas biļete ir derīga abām festivāla dienām, atsevišķi uz viena festivāla dienu biļeti nav iespējams iegādāties. No 1. marta līdz pat 4. augustam Bauskas Kultūras centra kasē biļetes būs iespējams iegādāties par 10 eiro.

Bezmaksas ieeja ir I grupas invalīdiem un bērniem līdz 12 gadu vecumam. Savukārt personām no 12 līdz 18 gadu vecumam un pensionāriem ieejas biļešu cena nemainīga – 5 eiro.

Pērn festivālā “Bauska Taste” uzstājās Skyforger, Intars Busulis un Abonementa orķestris, Jumprava, Pērkons, Franco Franco, Carnival Youth un citi Latvijā atzīti mākslinieki, kā arī jaunie un daudzsološie izpildītāji no radio SWH raidījuma “Priekšnams”. Tāpat festivāla apmeklētājus priecēja dažādas aktivitātes kā rogainings, pilsētas iepazīšana, joga kokos, paukošanās turnīrs, bērnu pilsētiņa un daudz citu norišu. Festivālu apmeklēja un to atzinīgi vērtēja teju 10 000 apmeklētāju.

Arī šogad festivālā uzstāsies Latvijā iemīļoti mākslinieki, kā arī gaidāmas dažādas aktivitātes visām vecuma grupām. Augustā tiekamies Bauskā – festivālā, kur satiekas – “Bauska TASTE”!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60892606sec.