Tukuma muzeja pasākumi un izstādes jūlijā un augustā

Tukumā vasaras mēnešos gaidāmas  vairākas aizraujošas izstādes un pasākumi, kas priecēs gan pilsētniekus, gan viesus.

PASĀKUMI JŪLIJĀ

Grupa “Perpetuum Ritmico” koncerts “Tempļu mūzika” Durbes pils pagalmā

1. jūlijā 19.00 Tukuma pilsētas Kultūras nams un Tukuma muzejs aicina uz Vēsturisko dārzu un parku dienu ieskaņas koncertu “Tempļu mūzika”, kur uzstāsies  sitaminstrumentu grupa “Perpetuum Ritmico” Durbes pils pagalmā.

Perpetuum Ritmico ir vienīgais pastāvīgi koncertējošais sitaminstrumentu ansamblis Latvijā. Visi ansambļa mūziķi – Guntars Freibergs, Mikus Bāliņš, Elvijs Endelis un Ernests Mediņš – ir koncertējoši sitaminstrumentālisti, kas savu meistarību kaldinājuši kā Latvijā, tā ārzemēs. Savos priekšnesumos Perpetuum Ritmico izmanto ļoti dažādas stilistikās iezīmes, sākot no tautas mūzikas un dažādu populārās mūzikas stilu ietekmes, līdz pat avangardam. Būtisks te ir arīdzan ārkārtīgi plašais ieskandināto sitaminstrumentu klāsts, kas klausītājus ieved bezgalīgā skaņu, tembru un noskaņu pasaulē, kamdēļ katrs, kurš atvērts jauniem muzikāliem piedzīvojumiem, var tikt pārsteigts un aizrauts ceļojumā uz unikāliem skaņupasaules apvāršņiem. Koncerta programmā: S. Reich, A. Pert, U. Prauliņš, E. Sejourne, A. Maskats, E. Mediņš.

Koncerts norisinās norišu cikla “Tiekamies Tukumā” ietvaros sadarbībā ar “Latvijas koncertiem”. Biļetes: 7 EUR. Tās iespējams iegādāties “Biļešu paradīze” kasēs un internetā. Informējam, ka vietas nav numurētas. Apmeklētājiem, baudot vasaras vakara koncertu, jāierodas ar saviem krēsliem un plediem.

Durbes pils būs atvērta apskatei no plkst. 10.00 līdz pat 19.00, ieeja ar muzeja biļeti.

Informācija: 26305946, 25721502 durbespils@tukumamuzejs.lv. Adrese: M. Parka iela 7, Tukums.

Durbes pils rīko pasākumu “Muižu virtuves dārzs”

2. jūlijā no 12.00 līdz 16.00 Durbes pilī notiks Vēsturiskās dārzu un parku dienas 2022, kuras tēma ir “Muižu virtuves dārzs”. Pasākums būs interesants ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem, tādēļ aicinām ģimenes kopīgi pavadīt laiku vēstures izzinošā smaržu un garšu notikumā.

Durbes pils kalpu mājas pagalms, ko aptver aizsargmūris, ir piedzīvojis lielas pārmaiņas jo sevišķi pēdējo gadu laikā. Iekšpagalmā vairākkārt ir veikti arheoloģiskie izrakumi, bet šobrīd tur ir izveidotas garšaugu un kultūraugu dobes, kas vedina pārdomās par to, kā varētu būt mainījusies cilvēku ēdienkarte pēdējos simts un vairāk gados.

Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja iepazīt dobēs augošos kultūraugus. Saklausot, sataustot, sasmaržojot, minēt garšaugus un uzzināt par to labajām īpašībām. Atvērts būs arī pils ķēķis, kur varēs uzzināt ķēkšanas noslēpumus. Savukārt arheologs Rūdolfs Brūzis stāstīs ne tikai par savu profesiju un arheologam nepieciešamajiem instrumentiem, bet arī par gadu gaitā notikušajām kalpu mājas pārvērtībām un arheoloģisko izrakumu procesiem, demonstrēs kalpu mājas iekšpagalmā atrastos priekšmetus un atklās, kā noteikt to vecumu.

Pasākuma laikā ieeja Durbes pilī ar muzeja biļeti. Pasākums notiek sadarbībā ar Latvijas piļu un muižu asociāciju.

Informācija: 26305946, 25721502 durbespils@tukumamuzejs.lv. Adrese: M. Parka iela 7, Tukums.

Ingemāras Treijas un Kristīnes Lazdānes izstādes “Mātes un meitas” atklāšana

3. jūlijā 13.00 Mākslas galerijā “Durvis” izstādes “Mātes un meitas” atklāšana. Apskatāmas Ingemāras Treijas gleznas un Kristīnes Lazdānes keramika.

“Šī izstāde ir par ģimeni, par mūsu attiecībām ar savām meitām. Ko sieviete nodod viena otrai caur mātes un meitas attiecībām. Kāda saikne vieno sievietes no paaudzes uz paaudzi. Šī mistiskā dvēseļu saistība, tik netverama, bet sajūtama. Palūkojāmies sev apkārt un ieraudzījām stiprās sievietes, kas veido nākošās paaudzes sievieti. Mātes un meitas.... Arī  šī laika pasaulē kontekstā,” tā abas autores raksturo izstādi “Mātes un meitas”. Izstāde no 2. jūlija līdz 11. augustam.

Informācija: 28391437, galerijadurvis@tukumamuzejs.lv. Adrese: Brīvības laukumā 21, Tukumā.

TLMS “Durbe” dalībnieku izstādes “Reiz bija, ir un būs” atklāšana

9. jūlijā 11.00 Tukuma Audēju darbnīcā TLMS “Durbe” izstādes “Reiz bija, ir un būs” atklāšana. Izstādē apskatāmi dalībnieču jaunākie darinājumi, kas tapuši, iedvesmojoties no Latvijas vēstures muzeja arheoloģijas krājuma apmeklējuma – austi, apgleznoti, šūti, izšūti un citādi darināti arheoloģijas un etnogrāfijas atdarinājumi apģērbos un aksesuāros. Izstādi papildina pašu TLMS “Durbes” dalībnieču darināti ādas apavi, jaunrade un arī rotas. Izstāde atvērta no 9. jūlija līdz 1. oktobrim.

Informācija: 25622267, audejudarbnica@tukumamuzejs.lv. Adrese: Tidaholmas ielā 3, Tukumā.

Keramiķu diena Durbes pils pagalmā

16. jūlijā no 12.00 līdz 16.00 Durbes pils pagalmā norisināsies nebijis pasākums “Keramiķu diena. Jānim Krievam 140”. Pasākumā notiks sarunas ar keramiķiem, ikvienam būs iespēja piedalīties keramikas darbnīcā, kā arī iepirkties keramikas tirdziņā un piedalīties loterijā. Viesosies folkloras kopa “Suitu vīri” no Alsungas.

Tukums jau izsenis pazīstams ar savu keramikas tradīciju un par tās pamatlicēju uzskatāms vecmeistars Jānis Krievs (1882-1948). Viņš meklēja jaunas pieejas, lai saimniecības traukus veidotu jau ar māksliniecisku kvalitāti, piešķirot vērību trauku formai, rotājumiem un glazūrai. J. Krievs uzskatāms par pionieri, jo pirms tam visās keramikas darbnīcās Latvijas teritorijā masveidā darināja vien vienkāršus saimniecības traukus ar pieticīgu dekoru vai pat bez tā. Savulaik J. Krieva darbnīca Tukumā guva lielu popularitāti un pieprasījumu - viņa podniecībā ražotie trauki kļuva par Tukuma vizītkarti. 1930. gados zināmā saukļa “Tukums mākslas, amatu un dārzu pilsēta” pamatā ir viņa ieguldījums pilsētas attīstībā.

Jāņa Krieva un citu Tukuma keramiķu kolekcija apskatāma Durbes pilī Tukuma muzeja 85 gadu jubilejai veltītā izstādē “ARTEFAKTUM”. Pasākuma laikā aicinām apskatīt arī Durbes pils vēsturisko interjeru, Jaņa Rozentāla glezniecības un jūgendstila priekšmetu izstādi “Ieraudzīt Rozentālu”.

Dalība pasākumā un muzeja apskate ir ar muzeja ieejas biļeti. Informācija: 26305946, 25721502 durbespils@tukumamuzejs.lv. Adrese: M. Parka iela 7, Tukums.

Baroka mūzikas koncerts ”Svētku mūzika Tukuma pilij”

17. jūlijā 15.00 Tukuma evaņģēliski luteriskajā baznīcā ar baroka mūzikas koncertu ”Svētku mūzika Tukuma pilij” viesosies muzikālā apvienība “Trio Angelicus” – Elīna Šimkus (balss), Ieva Šablovska (arfa), Sondra Lejmalniece (flauta). Pasākums notiek cikla “Tiekamies Tukumā” ietvaros un ieskandina Tukuma Pils torņa izstādi “Hercogistes laikazīmes Tukumā”, ko atklās 22. jūlijā. Uz pasākumu aicina Tukuma evaņģēliski luteriskā draudze, Tukuma pilsētas Kultūras nams un Tukuma muzejs.

Kamermūzikas ansamblis “Trio Angelicus” dibināts 2016. gadā, un tā darbības pirmsākumi saistās ar Latvijas Koncertu organizētajiem pasākumiem Rīgā un reģionos. 2016. gadā notika tiešraides koncerts Latvijas Radio Pirmajā studijā. Kopš 2017. gada notikuši neskaitāmi koncerti dažādos Latvijas kultūras centros, muižās, pilīs un baznīcās. 2020. gadā Trio Angelicus piedalījās Rīgas Festivālā, un šī koncerta ierakstu pārraidīja arī prestižais BBC Radio3. Savukārt 2021. gadā tapa TV ieraksts Valsts svētku koncertam ReTV kanālā. Iestudētas vairākas kamermūzikas programmas, ietverot gan latviešu, gan pasaules mūziku, klasiskus un neakadēmiskus opusus, atskaņoti arī latviešu komponistu jaundarbi.

Ieeja koncertā ir brīva.

Informācija: 25622131, pilstornis@tukumamuzejs.lv. Adrese: Brīvības laukumā 19a, Tukumā.

Tukuma Pils tornis atklās jaunu izstādi par hercogistes laiku

22. jūlijā 19.00 Brīvības laukumā notiks Tukuma Pils torņa izstādes “Hercogistes laikazīmes Tukumā” atklāšana. Izstāde pēc atklāšanas pasākuma apskatāma bez maksas.

Šogad aprit 460 gadu kopš de iure atzīta Kurzemes un Zemgales hercogiste un 405 gadi kopš Tukums noteikts kā viens no četriem šīs valsts pārvaldes centriem. Brīvības laukumā atrodas trīs kultūrvēsturiski nozīmīgi objekti, kas vērtējami kā Kurzemes un Zemgales hercogistes laika zīmes: Sv. Trīsvienības evaņģēliski luteriskā baznīca, Livonijas ordeņa pils pārbūves rezultātā 18. gadsimtā tapušais “Pils tornis” un arī turīgā tukumnieka māja – “Tukuma Vecā aptieka” (tagad Mākslas galerija “Durvis”). Muzeja krājumā ir arī daudz citu vērtīgu liecību par hercogistes laiku Tukumā.  Par to stāsta jaunā izstāde. Izstāde apskatāma līdz 2023. gada 9. jūlijam.

Informācija: 25622131, pilstornis@tukumamuzejs.lv. Adrese: Brīvības laukumā 19a, Tukumā.

Ceļojums laikā. Uz Tobago

23. jūlijā no 9.00 līdz 14.00 Brīvības laukumā pie Tukuma Pils torņa notiks “Ceļojums laikā. Uz Tobago!”. Apmeklētāji aicināti piedalīties dažādās aktivitātēs, kas sniedz ieskatu hercogistes laikā Tukumā. Ceļojums laikā aizvedīs uz notikumiem, kas saistās ar Tukuma attīstību. Dalība aktivitātēs ir bez maksas.

Aktivitāšu laikā iespēja apskatīt arī Tukuma Pils torņa izstādi “Hercogistes laikazīmes Tukumā”. Ieeja ar muzeja biļeti.

Informācija: 25622131, pilstornis@tukumamuzejs.lv. Adrese: Brīvības laukumā 19a, Tukumā.

Dzirciemnieku – saimnieku un saimnieču – tikšanās

24. jūlijā 12.00 Pastariņa muzejā Dzirciemnieku – saimnieku un saimnieču – tikšanās. Cēres pamatskolas biedrības “Pastarītis” teātra izrāde “Maija un Paija”. Pēc Annas Brigaderes pasaku motīviem. Scenāriju autore un  režisore Evita Bērziņa.

Informācija: 28651091, pastarinamuzejs@tukumamuzejs.lv. Adrese: “Bisnieki”, Zentenes pagastā, Tukuma novadā.

IZSTĀDES JŪLIJĀ

Izstāde par mežģīnēm

No 14. maija līdz 4. jūlijam Tukuma Audēju darbnīcā izstāde “Baltais rokdarbu ceļš” -  Dagmāras Prībergas un Gitas Prībergas mežģīnes, TLMS “Bārbele” dalībnieču rokdarbi.

Informācija: 25622267, audejudarbnica@tukumamuzejs.lv. Adrese: Tidaholmas ielā 3, Tukumā.

Gleznas un keramika galerijā “Durvis”

Jaunums! No 2. jūlija līdz 11. augustam Mākslas galerijā “Durvis” izstāde “Mātes un meitas” - Ingemāras Treijas gleznas un Kristīnes Lazdānes keramika.

“Šī izstāde ir par ģimeni, par mūsu attiecībām ar savām meitām. Ko sieviete nodod viena otrai caur mātes un meitas attiecībām. Kāda saikne vieno sievietes no paaudzes uz paaudzi. Šī mistiskā dvēseļu saistība, tik netverama, bet sajūtama. Palūkojāmies sev apkārt un ieraudzījām stiprās sievietes, kas veido nākošās paaudzes sievieti. Mātes un meitas.... Arī  šī laika pasaulē kontekstā,” tā abas autores raksturo izstādi “Mātes un meitas”.

Informācija: 28391437, galerijadurvis@tukumamuzejs.lv. Adrese: Brīvības laukumā 21, Tukumā.

TLMS “Durbe” dalībnieku izstāde

Jaunums! No 9. jūlija līdz 1. oktobrim Tukuma Audēju darbnīcā TLMS “Durbe” izstāde “Reiz bija, ir un būs”. Apskatāmi dalībnieču jaunākie darinājumi, kas tapuši, iedvesmojoties no Latvijas vēstures muzeja arheoloģijas krājuma apmeklējuma – austi, apgleznoti, šūti, izšūti un citādi darināti arheoloģijas un etnogrāfijas atdarinājumi apģērbos un aksesuāros. Izstādi papildina pašu TLMS “Durbe” dalībnieču darināti ādas apavi, jaunrade un arī rotas. Izstādes atklāšana notiks 9. jūlijā plkst.11.00.

Informācija: 25622267, audejudarbnica@tukumamuzejs.lv. Adrese: Tidaholmas ielā 3, Tukumā.

Tukuma Pils tornī jauna izstāde par hercogistes laiku

Jaunums! No 22. jūlija Tukuma Pils tornī skatāma jauna izstāde “Hercogistes laikazīmes Tukumā”. Šogad aprit 460 gadu kopš de iure atzīta Kurzemes un Zemgales hercogiste un 405 gadi kopš Tukums noteikts kā viens no četriem šīs valsts pārvaldes centriem. Brīvības laukumā atrodas trīs kultūrvēsturiski nozīmīgi objekti, kas vērtējami kā Kurzemes un Zemgales hercogistes laika zīmes: Sv. Trīsvienības evaņģēliski luteriskā baznīca, Livonijas ordeņa pils pārbūves rezultātā 18. gadsimtā tapušais “Pils tornis” un arī turīgā tukumnieka māja – “Tukuma Vecā aptieka” (tagad Mākslas galerija “Durvis”). Muzeja krājumā ir arī daudz citu vērtīgu liecību par hercogistes laiku Tukumā.  Par to stāsta jaunā izstāde. Izstāde apskatāma līdz 2023. gada 9. jūlijam.

Informācija: 25622131, pilstornis@tukumamuzejs.lv. Adrese: Brīvības laukumā 19a, Tukumā.

Tukuma muzeja mākslas kolekcijas izstāde

No 21. maija līdz 21. augustam Tukuma Mākslas muzejā Tukuma muzeja mākslas krājuma izstāde “UMAMI krāsās”. Tajā apkopoti kolekcijas košākie mākslas darbi, kuru vienojošais izteiksmes līdzeklis ir krāsa - Leonīda Āriņa, Herberta Siliņa, Laimoņa Mieriņa, Kārļa Neiļa un citu nozīmīgu autoru darbi.

Izstādē “UMAMI krāsās” (Umami no japāņu valodas – patīkama garša) vienkopus eksponētas gleznas, kurās mākslinieki vēlējušies un spējuši savas izjūtas un pārdzīvojumus izteikt piesātinātās krāsās un izteiksmīgu laukumu kompozīcijās. Šāda gleznieciskā pieeja ļoti bieži tuvina mākslu abstrakcijai, koncentrējoties uz krāsas un simbolu iedarbību, izteiksmību, it kā garāmejot, vai pat nemaz nepieskaroties priekšmetiskās pasaules atainojumam.

Informācija: 25494677, makslasmuzejs@tukumamuzejs.lv. Adrese: Harmonijas iela 7, Tukumā.

Izstāde “Ieraudzīt Rozentālu”

Līdz 30. oktobrim Durbes pilī Jaņa Rozentāla glezniecības un jūgendstila priekšmetu izstāde “Ieraudzīt Rozentālu”. Tā akcentē skaisto un romantisko laiku mākslā un kultūrā, kad mākslinieks iepazina un apprecēja somu dziedātāju Elliju Forseli. Izstāde vieglā un brīvā formā aptver dažādas tēmas par 19. un 20. gadsimta mijas mākslu un dzīvi, iezīmējot ne vien tolaik Eiropā vadošā jūgendstila izpausmes, bet arī epizodes no Tukuma kultūras dzīves.

Izstādē skatāmi Jaņa Rozentāla mākslas darbi un priekšmeti no Tukuma muzeja un Latvijas Nacionālā mākslas muzeja, Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības muzeja “Rīgas Jūgendstila centrs”, Talsu novada muzeja, Jaņa Rozentāla Saldus vēstures un mākslas muzeja, Latvijas Nacionālās bibliotēkas, Jaunmoku pils muzeja, Rundāles pils muzeja, privātkolekcijas.

Informācija: 26305946, 25721502 durbespils@tukumamuzejs.lv. Adrese: M. Parka iela 7, Tukums.

Izstāde par Kurbadu Džūkstes Pasaku muzejā

Izstāde “Kurbads. Latvju varoņstāsts” Džūkstes Pasaku muzejā paver ieskatu jaunākajā Kurbada varoņdarbu atainojumā – grāmatā “Kurbads. Latvju varoņstāsts”.

Tautas stāsts par Kurbadu bijis populārs visos laikos – tajā iekļautās vērtības stiprinājušas garu un sniegušas možumu gadsimtiem cauri. Pirmais tautas pasakas par Kurbadu pierakstīja un sakārtoja pēctecīgā virknē folklorists Anss Lerhis-Puškaitis, kurš dzīvoja un strādāja bijušajā Lancenieku skolas ēkā, tagadējā Džūkstes Pasaku muzejā.

Izstāde no 2022. gada 14. maija līdz 2023. gada 29. maijam.

Informācija: 26513314, pasakumuzejs@tukumamuzejs.lv. Adrese: Džūkstes pagasts, Lanciņu skola, Tukuma novadā.

Tukuma muzeja 85 gadu jubilejas izstāde

Izstāde “ARTEFACTUM” ir Tukuma muzeja 85 gadu jubilejas izstāde, kas skatāma Durbes pilī. Ieskats muzeja kolekciju daudzveidībā, izceļot trīs nozīmīgākās mākslas kolekcijas: tēlotājas, lietišķi dekoratīvās un tautas mākslas, ko saista nacionālais kolorīts. Izstādē eksponēti daudzveidīgi keramikas priekšmeti, kas ataino keramikas tradīcijas attīstību Tukumā, kam impulsu deva izcilais keramiķis Jānis Krievs, digitāli skatāms 191 mākslas darbs no Tukuma mākslas muzeja vērtīgās kolekcijas, arheoloģiskie priekšmeti un 20. gadsimta modernās keramikas darbi. Cilvēka darinātie priekšmeti un muzeja kolekcijas ar īpašu – māksliniecisku, vēsturisku, zinātnisku vai simbolisku – vērtību, kas sniedz ieskatu Ziemeļaustrumkurzemes kultūrvides savdabībā. Izstāde Durbes pilī skatāma līdz 2023. gadam.

Informācija: 26305946, 25721502 durbespils@tukumamuzejs.lv. Adrese: M. Parka iela 7, Tukums.

AKTĪVĀKAI ATPŪTAI

Aicinām piedalīties akcijā “Apceļo Latvijas pilis un muižas 2022”

No 4. maija līdz 30. septembrim visā Latvijā sadarbībā ar Latvijas piļu un muižu asociāciju norisinās akcija “Apceļo Latvijas pilis un muižas 2022”, kurā piedalās arī Durbes pils un Tukuma Pils tornis.

Akcijas “Apceļo Latvijas pilis un muižas 2022” ietvaros interesentiem ir iespēja apmeklēt Latvijas muižas un pilis, veikt dažāda veida uzdevumus un aktivitātes, lai saņemtu atzīmi par vietas apmeklējuma reģistrāciju. Savācot vismaz 2/3 atzīmju par vietu apmeklējumiem, ceļotājiem ir iespēja piedalīties balvu izlozē, aktīvākajiem - piedalīties akcijas noslēguma pasākumā novembrī.

Informācija: 26305946, 25721502 durbespils@tukumamuzejs.lv. Adrese: M.Parka iela 7, Tukums.

Informācija: 25622131, pilstornis@tukumamuzejs.lv. Adrese: Brīvības laukumā 19a, Tukumā.

Orientēšanās Pasaku muzeja dārzā

Džūkstes Pasaku muzejs piedāvāt orientēšanās spēli “Pa Pasaku tēva pēdām” ar dažādām aktivitātēm muzeja dārzā. Spēlē jāspēj saskatīt Puškaiša laika liecības dārzkopībā, rakstniecībā, kā arī dabas daudzveidībā, vienlaikus smeļoties spēku un iedvesmu aktivitāšu vietās.

Informācija: 26513314, pasakumuzejs@tukumamuzejs.lv. Adrese: Džūkstes pagasts, Lanciņu skola, Tukuma novadā.

Virtuālā spēle “Mūsu Āriņš”

Tukuma Mākslas muzejs piedāvā izzinošu un atraktīvu virtuālo spēli “Mūsu Āriņš” – iespēja uzzināt vairāk par Tukuma muzeja vēsturi un muzeja izveidotāja, mākslinieka Leonīda Āriņa lomu tā saglabāšanā. Spēle atrodama Tukuma muzeja tīmekļa vietnē šeit www.tukumamuzejs.lv un Tukuma Mākslas muzeja Facebook lapā.

Informācija: 25494677, makslasmuzejs@tukumamuzejs.lv. Adrese: Harmonijas iela 7, Tukumā.

KURSI

Aicina vizuālās mākslas un interešu izglītības skolotājus pieteikties kursiem

No 8. līdz 12. augustam Tukuma Mākslas muzejā un Tukuma Tēlotājmākslas studijā notiks 36 stundu kursi vizuālās mākslas un interešu izglītības skolotājiem “Tēlniecisko paņēmienu pielietošana mākslas pedagoģijā”, ko vadīs tēlniece Līga Trēgere.

Pedagogu profesionālās kvalifikācijas pilnveides programma iepazīstina ar tēlniecības materiāliem un darba paņēmieniem, apgūstot veidošanas tehnikas un metodes materiālā. Programmas ietvaros kursu dalībnieki iepazīst tēlniecības tehnikas un veidus, stilus, kompozīcijas uzbūvi, kā arī pilnveido  prasmi uztvert un atspoguļot objektus telpiski. Programmas apguves rezultātā radīta izpratne par veidošanas paņēmieniem un pielietošanas iespējām mācību procesā, ļaujot dažādot uzdevumus vizuālās mākslas stundās un ārpusstundu nodarbībās.

Kursu noslēgumā dalībnieki saņem apliecību. Dalības  maksa - 54,00 eiro.

Pieteikšanās: Tukuma novada vizuālās mākslas skolotāju MA vadītāja Sņežana Tišlere, tālr. 29423401, snezana.tislere@tukums.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Latvija
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45134997sec.