Jaunmoku pils tornī apskatāma gaisa balonu kuģošanas pioniera un fotogrāfa Gunāra Dukštes aerofotogrāfiju izstāde “Lidojumā”

No 2022.gada 29. septembra līdz 30. novembrim Jaunmoku pils tornī ir apskatāma gaisa balonu kuģošanas pioniera un fotogrāfa Gunāra Dukštes aerofotogrāfiju izstāde “Lidojumā”. Izstādē izvietoti viņa fiksēti foto attēli ar Jaunmoku pils tuvākas un tālākas apkārtnes dabas skatiem.

Gunārs Dukšte par savām fotogrāfijām saka, ka tās nav ierastās Latvijas dabas ainavas. “Vairums attēlu atšķiras no tradicionālajām aerofotogrāfijām un to kolekcijām. Necentieties atrast bildes ar klasiskām pastkaršu ainavām, tūristu iecienītiem un vēsturiskiem objektiem! Tās būs manas sajūtas un bikli pieskārieni Latvijai. Mazas glezniņas!" – tā autors.

Gunārs Dukšte ir Latvijas gaisa kuģošanas pionieris un gaisa balona pilots-kapteinis ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi lidošanā ar gaisa baloniem. Viņam pieder vairāki Latvijas rekordi lidojumos dažādās kategorijās – gan augstumā, gan tālumā un ilgumā. Daudzus gadus līdzās katra lidojuma precīziem tehniskajiem pierakstiem ir krājušās arī vizuālās piezīmes – fotogrāfijas no putna lidojuma.

No 29. septembra aicinām apskatīt izstādi “Lidojumā” 20 m augstajā Jaunmoku pils tornī katru dienu no plkst. 9.00 līdz 17.00. Vairāk informācijas par izstādi un Jaunmoku pils darbību www.jaunmokupils.lv vai sazinoties ar pils Informācijas centru.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.50471282sec.