Dobelē risināsies sajūtu pastaigu cikla 2.daļa Vasara

2021.gada 28., 29. un 30. maijā Dobeles Ķestermežā baudīsim otro no četrām sajūtu pastaigu cikla vides instalācijām – “Vasara”.

Šī gada pavasarī Dobeles pilsētas kultūras nams aizsāka veidot sajūtu pastaigu ciklu brīvā dabā - gadalaiki. Turpinot šo pastaigu ciklu,  no 28. maija līdz 30. maijam Dobeles Ceriņu festivāla ietvaros piedāvājam vēlā vakara pastaigu, kur caur sajūtām ievedīsim Jūs vasarā.

Sajūtu pastaigu cikla 2. daļa “Vasara” apvienos divas lietas vienā piedzīvojumā - gan dienas, gan vakara laikā. Pirmā - aizvedīs vēstures ceļojumā un dos iespēju iepazīt tuvāk Ķestermežu. Meža vidē izvietotajās četrpadsmit planšetēs aprakstīti aculiecinieku atmiņu stāstījumi un dažādi notikumi. Otrā - vēla vakara pastaiga Ķestermežā, kur caur sajūtām un skaņām jau varēs izbaudīt vasaru.

Trīspadsmit planšetēs ir paslēpti burti, kurus, uzmanīgi lasot un sekojot vēsturiskajiem aprakstiem, pamanīsi. No atrastajiem burtiem jāizveido vārdu salikums un tas jāiesūta uz Dobeles pilsētas kultūras nama Facebook Messenger līdz š.g. 1.jūnijam. Tie, kuri būs iesūtījuši šo vārdu salikumu, piedalīsies loterijā un pretendēs uz balvām no mūsu pasākuma atbalstītājiem.

Vēsturiskie apraksti Ķestermeža takās būs lasāmi līdz vasaras beigām.

Vides instalācijas apkārtnē tiks fotografēts un filmēts. Foto vai video var tikt izmantoti nekomerciālos nolūkos un aicinām stingri ievērot valstī noteiktās rekomendācijas un prasības COVID-19 ierobežošanai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62069488sec.