Leģendu naktī aicina uz izzinošu ekspedīciju Preiļu parkā

Preiļu parkā Leģendu nakts notiks jau otro reizi un ikviens aicināts doties izzinošā ekspedīcijā "Dižkoki – parka leģendu glabātāji".

2019. gada 26. oktobrī plkst.19:00 tiekamies pie Preiļu kapelas, lai vakara gaitā iepazītu Preiļu parku rudenīgās tumsas aizsegā. Parks tumsā ir īpašs, šajā naktī tajā atdzīvosies leģendas… Ar līdzi paņemtiem lukturīšiem un lāpām kopā dosimies pa naksnīgajiem parka celiņiem un uzzināsim, kādus noslēpumus glabā parka vecākie iemītnieki – dižkoki.

Ģērbies silti, paņem līdzi lukturīti vai citu gaismas avotu, ņem aiz rokas bērnus vai vecākus, un tiekamies Leģendu naktī! Dosimies pa celiņiem un parka pļavu – padomā par atbilstošiem apaviem. Pasākuma noslēgumā sildīsimies pie karsta dzēriena tases.

Oktobra pēdējā sestdienā, šogad 26.oktobrī, visā Latvijā notiks Leģendu nakts pasākumi. Tas ir biedrības "Latvijas Piļu un muižu asociācija" organizēts pasākums, kad apmeklētājiem atdzīvosies nostāsti un vēsturiski fakti, kad piļu un muižu kultūras mantojumu varēs iepazīt daudzveidīgos un neierastos rakursos. Uz Leģendu nakts pasākumiem šogad aicinās trīsdesmit septiņi asociācijas biedri. Vairāk informācijas par citiem Leģendu nakts pasākumiem pilis.lv.

Pasākuma laikā notiks filmēšana un fotografēšana. Iegūtie video un foto materiāli var tikt izmantoti organizatoru – Preiļu novada iestāžu publicitātes un mārketinga vajadzībām, kā arī ievietoti sociālajos tīklos un interneta vietnēs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.02.2024 - 26.03.2024 Plāno pasākumus Bauskas novadā! Bauskas TIC
Plāno pasākumus Bauskas novadā? Ieskaties - pasākumu vietas, fotogrāfi, transports un vēl! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 21.03.2024 Tikšanās ar rakstnieci Noru Ikstenu Tukumā Tukuma TIC
21.martā plkst.16.00 tikšanās ar rakstnieci, grāmatu “Mātes piens”, “Jōna” u.c. interesantu un vērtīgu grāmatu autori Noru Ikstenu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 23.03.2024 Laivošanas sezona sākusies Madonas TIC
Ieplāno brīvdienu izbraucienu ar ģimeni vai draugiem un nobrauc kādu posmu pa upi pie Madonas! | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49278092sec.