Mājas kafejnīcu dienas 2022. Aglona-Preiļi

Šogad pasākums “Mājas kafejnīcu dienas 2022” Preiļu novadā norisināsies 2.-3. jūlijā.

Mājas kafejnīcu dienas ir pasākums, kas aicina apmeklētājus uz konkrētu galamērķi, izbaudīt tā kulināro piedāvājumu, iepazīt tradīcijas un kultūru un vietējo kopienu caur ēdienu.

“Galēnu ķēķī” jūs ciemos gaidīs 2. jūlijā. Uzzināsi kas ir “murcovka”, būs iespēja nogaršot “Bazneickunga zupu”, “nuotru karbonadis” un “auzu keiseļi”. Tiks pasniegts “batviņu viens”. Pasākuma norises adrese: Roberta Mūka muzejs, Skolas ielā 11c, Galēni, Preiļu novads.

Gan 2. jūlijā, gan 3 jūlijā gardēžus pie galda aicinās 4 mājas kafejnīcas.

“Gavaru mājās”, pasākuma apmeklētājiem piedāvās sātīgu maltīti. Uz galda tiks liktas krāsnī ceptas desiņas ar kartupeļiem, un citi lauku labumi. Pasākuma norises adrese: Vītolu iela 1, Vecvārkava, Upmalas pagasts, Preiļu novads.

“Jašas krastā” varēs baudīt Pliekšānu zupu "Grucs". Lielisks papildinājums pasākuma apmeklētājiem – dzīvo ziedu darbnīca. Pasākuma norises adrese: Raiņa muzejs “Jasmuiža”, Parka iela 3, Aizkalne, Aizkalnes pagasts, Preiļu novads.

“4 stihijas” kafejnīcā varēsiet nobaudīt skābo vasaras zupu, lielās dārza ogas un Zemes salātus. Pasākuma norises adrese: "Rozes", Bramaņi, Pelēču pagasts, Preiļu novads.

Bioloģiskā zemnieku saimniecība "Juri" gaidīs ciemos gan 2. jūlijā, gan 3. jūlijā. Piedāvājumā mājas siera degustācija. Norises vietas adrese: Juri, Lubāni, Rušonas pagasts, Preiļu novads.

3. jūlijā brauc ciemos uz Mājas kafejnīcu Aglonā un Prīkuļos.

“Vīna ielas kafejnīcā”, būs iespēja klausīties “Vīna ielas stāstu” ar tradicionālām Latgales garšām piedevās. Norises vietas adrese: "Klintenes", Mehanizatoru iela 6, Prīkuļi, Saunas pagasts, Preiļu novads.

Mājas kafejnīca “Pie ezera”, piedāvās lauku labumus. Norises vietas adrese: Ezera iela 4, Aglona, Preiļu novads.

Palutini savas garšas kārpiņas!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Latvija
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49662185sec.