27.septembrī būs īsteni tirgošanās svētki - Limbažu krāmu tirgus

Šo svētdien, 27. septembrī, Limbažos notiks īsteni tirgošanās svētki - Limbažu tirgus pieguļošajā teritorijā norisināsies "Lielais atvasaras tirgus", bet Burtnieku kvartālā (Burtnieku iela 4 iekšpagalms) sadarbībā ar Lietu Tirgotava Ādažu novadā norisināsies šīs sezonas noslēdzošais Limbažu krāmu tirgus.

Burtnieku kvartālā no plkst. 10:00 līdz 14:00 notiks andelēšanās ar mantām, kas pašam īsti vairs nav vajadzīgas, bet lieti var noderēt kādam citam. Nepiespiestā un muzikālā gaisotnē dažāda vecuma dāmas un kungi tirgosies ar savām drēbēm, somām, apaviem un citām saimniecībā noderīgām mantām.

Krāmu tirgus organizatori ir sarūpējuši arī tirgotājiem papildus galdus un teltis, lai šajā tirdziņā varētu piedalīties arī jebkurš pilsētas iedzīvotājs un viesis, kuram ir vēlme, iespēja un interese dalīties ar savu stāstu aizraujošā tirgošanās pasākumā ar dažādām senlaicīgām un ne tik ļoti senām, bet interesantām mantām no saviem skapjiem un pūra lādēm, no šķūnīšiem un garāžām, no lauku un pilsētu mājām.

Organizatori ir izveidojuši arī nelielu Skolas maiņas lietu punktu - dodot iespēju skolas lietām satikt jaunus saimniekus (grāmatas, skolas piederumi, somas, apģērbs).

Lai tirgošanās notiktu jaukākā gaisotnē Burtnieku kvartālā tiks atskaņotas mūzikas skaņas no visiem labi zināmiem filmu arhīviem - skolas un rudens noskaņās!

Improvizācijas leļļu teātra studija "ILze" piedāvās leļļu veidošanas meistardarbnīciu, sejiņu apgleznošanu un fotogrāfešanos ar lellēm.

Vecajā ugunsdzēsēju depo plkst. 12:00 Limbažu muzejs piedāvās bezmaksas ekskursiju "Krāmu īstā vērtība".

Mākslas galerija ĀBELE būs iespēja apskatīt un iegādāties keramiķa Arņa Preisa darbus.

Par dažādiem ēdieniem un dzērieniem rūpēsies zemnieku saimniecība Virbotnes

Limbažu krāmu tirgu organizē Limbažu novada pašvaldības aģentūra "LAUTA" sadarbībā ar Lietu Tirgotava Ādažu novadā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.03.2024 - 27.02.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Luksus kruīzi ar jaunajiem Explora kuģiem Estravel Latvia
Neaizmirstama pieredze, augstākās klases apkalpošana! Luksus kruīzi ar jaunajiem Explora kuģiem - Piepildiet sapni! | Skatīt vairāk
no 2210 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20782399sec.