Salacgrīvā tiks atklāta vides izstāde «Ar vienu vilcienu rītdienā»

Satiksmes ministrs Tālis Linkaits un Limbažu novada domes priekšsēdētājs Dagnis Straubergs trešdien, 3. augustā, plkst. 15:00 atklās ceļojošo vides izstādi “Ar vienu vilcienu rītdienā” un tiksies ar iedzīvotājiem Salacgrīvā.

Limbažu novada iedzīvotāji aicināti uz tikšanos ar satiksmes ministru un “Rail Baltica” projekta ieviesējiem Latvijā – “RB Rail” AS un SIA “Eiropas Dzelzceļa līnijas” pārstāvjiem – par jaunās dzelzceļa līnijas projektēšanas gaitu, pārrobežu reģionāliem pārvadājumiem, Skultes infrastruktūras apkopes punktu un novadā plānotām reģionālām dzelzceļa stacijām, kā arī citiem interesējošiem tematiem.

Iedzīvotāji jautājumus var iesūtīt arī iepriekš, rakstot uz e-pasta adresi: info@railbaltica.org.
Izstādes atklāšana un tai sekojošā tikšanas ar iedzīvotājiem plānota no plkst. 15.00 līdz plkst.16.30 Bocmaņa laukumā, Salacgrīvā.

Informācija par izstādi:
Izstāde “Ar vienu vilcienu rītdienā” radīta ar mērķi plašāk iepazīstināt iedzīvotājus ar topošo Rail Baltica dzelzceļa līniju – staciju atrašanās vietām, ātrvilciena izskatu un to, cik ātri ar jaunajiem vilcieniem varēs pārvietoties ikdienas braucienos pa Latviju vai ceļojot uz Eiropu.

Salacgrīvā izstāde būs aplūkojama līdz 17. augustam. Pēc tam izstāde ceļos uz Ķekavu, kā arī citām novadu pašvaldībām, ko šķērsos topošā Eiropas sliežu platuma dzelzceļa līnija. Izstādes ceļojums pa novadu pašvaldībām Latvijā turpināsies līdz oktobra beigām. Noslēgumā izstāde tiks nodota Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejam, turpmākai ekspozīcijai muzeja āra teritorijā.

Izstāde tapusi ar Eiropas Savienības Eiropas infrastruktūras savienošanas instrumenta atbalstu un sadarbībā ar novadu pašvaldībām.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.194978sec.