Raunā notiks festivāls veltīts pastai

8. un 9. jūlijā Raunas pagastā notiks festivāls “Rodam Raunā”, kura tēma šogad ir pasta.

Divu dienu laikā apmeklētāji varēs izbaudīt aizraujošu programmu ar koncertiem, izklaidēm bērniem, tirdziņu ar vietējo ražotāju piedalīšanos, uzņēmēju diskusiju un balli vakarā, kā arī īpašo gardēžu zonu, kurā ikviens varēs nobaudīt dažādu veidu pastas, sierus un dzērienus.

Festivāla atklāšana notiks piektdien, 8.jūlijā plkst. 20.00 Raunas Ceplī. Skaistā, ainaviskā vietā izskanēs koncertprogramma “Satikt Čaku” ar Zigfrīdu Muktupāvelu (balss, vijole), Jāni Strazdiņu  (balss), Jāni Lūsēnu (klavieres), Jāni Lūsēnu jun. (basa ģitāra) un Hariju Gūtmani (sitamie instrumenti). Biļetes www.bilesuparadize.lv iepriekšpārdošanā EUR 13, pasākuma dienā EUR 15, bērniem līdz 7 g.v. (ieskaitot) ieeja brīva.

Sestdien, 9. jūlijā no plkst. 9.00 līdz 16.00 Raunas stadionā aicinām uz amatnieku un mājražotāju tirgu, dažādām izklaidēm un gastronomiskiem pārsteigumiem. Festivāla mazākos apmeklētājiem izklaidēs piepūšamās atrakcijas un radošā darbnīca. Viesus sagaidīs vizināšanās ar laivām skolas dīķī un izbraucieni ar zirgu un poniju.

Gardēžu zonā visas dienas garumā varēs nobaudīt vairāku veidu pastas (makaronus), kas tapušas Raunas uzņēmumā SIA “Siera ražotne”, kā arī baudīt vīnu, sieru, alu un veldzēties ar saldējumu.

Plkst. 13.00 pilsdrupu estrādē notiks koncerts ,,Teātru tenori”, kurā populāras dziesmas tiks izpildītas tenorālā skanējumā. Artūra Zvirbuļa, Emīla Kivlenieka, Kristiana Kareļina un Anatolija Livčas instrumentālā grupa. Ieeja brīva.

Plkst. 15.00 nākotnes industriālajā parkā norisināsies diskusija ar Smiltenes novada uzņēmējiem.

Plkst. 21.00 Raunas pilsdrupu estrādē ar koncertprogrammu uzstāsies Igo. Koncertā skanēs zelta dziesmu repertuārs, arī leģendāro grupu “Remix” un “Līvi” dziesmas.

Pēc koncerta plkst. 23.00 ballīte kopā ar grupu “Ballīšu Kvartāls”. Biļetes uz Igo koncertu un balli iepriekšpārdošanā www.bilesuparadize.lv, kā arī pasākuma vietā. Biļetes iepriekšpārdošanā EUR 13, pasākuma dienā EUR 15. Bērniem līdz 7 g.v. (ieskaitot) ieeja brīva.

Uz tikšanos 8. un 9.jūlijā Raunā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.84437704sec.