LATVIJA | Jelgava

Makšķerniekus izaicina Jelgavas atklātās sacensības makšķerēšanā no laivām "Lielupes līdaka"

Lai popularizētu makšķerēšanu kā veselīgu un aktīvu sporta veidu un iesaistītu iedzīvotājus tautas sporta aktivitātēs, 22. oktobrī notiks Jelgavas atklātās sacensības makšķerēšanā no laivām "Lielupes līdaka 2022". Dalībnieki var startēt individuāli vai komandās pa divi, no kuriem vienam dalībniekam jābūt pilngadīgam.

Sacensības sāksies 22. oktobrī pulksten 8.30. Dalībnieku pulcēšanās un reģistrācija notiks Pilssalā pie slipa no pulksten 7.45. Dalības maksa ir 10 eiro no katra dalībnieka. Dalības maksa jāiemaksā organizatoriem skaidrā naudā sacensību dienā pirms sacensībām. Sacensības ilgs līdz pulksten 15, kad tiks apbalvoti uzvarētāji. Dalībnieki netiks dalīti pēc vecuma vai dzimuma.

Dalībnieki makšķerēs, spiningojot vai velcējot. Šis būs otrais gads, kad zivis tiks nevis svērtas, bet mērītas. 2021. gadā lielāko līdaku noķēra Gatis Roga, un tā bija 83 centimetrus gara. Lomā tiks ieskaitītas trīs līdakas, sākot no 50 centimetriem, viens zandarts, sākot no 45 centimetriem, un pieci asari, sākot no 25 centimetriem. Dalībniekiem noķertās zivis būs jānomēra un jāfotografē. Foto, kurā ir redzams loms, un pievienota arī informācija par makšķerniekiem/makšķernieku (vārds un uzvārds), būs jāsūta Whatsapp sacensību galvenajam tiesnesim Jurim Kaminskim uz tālruņa numuru 29196004.

Sacensības notiks saskaņā ar "Makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību noteikumi" un "Noteikumi par kuģošanas līdzekļu satiksmi iekšējos ūdeņos". Sacensību dalībniekam jāuzrāda derīga makšķerēšanas atļauja, kas noteikta makšķerēšanas noteikumos.

Noslēdzoties sacensībām, 1.–3. vietas ieguvēji tiks apbalvoti ar medaļām, diplomiem un balvām. Speciāla balva paredzēta arī par lielāko līdaku.

Sacensības rīko makšķerēšanas sporta klubs "Lielupes brekši" sadarbībā ar Jelgavas valstspilsētas pašvaldības iestādi "Sporta servisa centrs".

Sacensību "Lielupes līdaka 2022" nolikums

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72961998sec.