LATVIJA | Jelgava

Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī foto izstāde «Šoreiz viņi paši»

No 2. decembra līdz 2023.gada 22. janvārim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Harija Dainas Liepiņa fotoizstāde “Šoreiz viņi paši”.

Foto izstāde tapusi, suminot Jelgavas Mākslinieku biedrības (JMB) 50. gadu jubileju, biedrības 52. darba gadā. Tajā skatāmi JMB amata meistaru portreti ikdienā un mākslojot, kadram sarunāti un negaidīti notverti, komplementāri un bez cenzūras, krāsās un monohromi. Izstāde ir mākslinieku kolēģa, fotogrāfa Harija Dainas Liepiņa veltījums jubilāriem un saistīta ar biedrības mākslinieku piektās desmitgades jaundarbu kataloga izdošanu.

Citkārt paši mākslinieki ir palikuši skatienam nemanāmi, otrpus saviem darbiem, taču šajā reizē H.D.Liepiņš gaismā izcēlis viņus pašus, uzsverot ne tikai mākslinieku radīto darbu vērtību, bet arī pašu mākslinieku ieguldījumu un nozīmību.

17. decembrī pulksten 15 interesenti aicināti uz Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torni, kur norisināsies JMB kataloga atvēršanas svētki, kā arī būs iespēja tikties ar fotoattēlos redzamajiem māksliniekiem.  

Harijs Daina Liepiņš (1961) ir fotogrāfs un vizuālais pedagogs, Latvijas Žurnālistu savienības biedrs. Ar fotogrāfiju sācis nodarboties astoņdesmito gadu vidū, fotogrāfijas nianses viņš mācījies pie Jura Krieviņa, Andra Holma un Kultūras darbinieku tehnikumā. Strādādams reklāmas jomā H. D. Liepiņš ir daudzu ideju, tekstu, notikumu un fotoattēlu autors. Fotomākslinieks strādā portreta, ainavas un subjektīvā dokumenta žanrā. Kopš 2008. gada darbojas Jelgavas Mākslinieku biedrībā.

Izstāde “Šoreiz viņi paši” skatāma līdz 2023.gada 22.janvārim otrdienās no pulksten 10 līdz 18, no trešdienas līdz sestdienai no pulksten 10 līdz 22, bet svētdienās no pulksten 11 līdz 21.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54057002sec.