Latvijas vecākā pilsēta Ludza izveido atraktīvu reklāmas rullīti [1]

Ludzas novada Tūrisma un Informācijas centrs sadarbībā ar reklāmas aģentūru "EnterCreative" aicina Latvijas vecāko pilsētu iepazīt rīdzinieka acīm, nepilnu četru minūšu īsā video atklājot pilsētas skaistākās kultūras vietas, interesantākos tūrisma objektus un autentiskus Latgales piedzīvojumus.

"Ludza ir pilsēta, kas nes Latvijas vecākās pilsētas titulu un iemieso Latgales skaistākās tradīcijas un vērtības. Īstenojot jaunu pieeju mūsu tūrisma stratēģijai, vēlējāmies pārkāpt tradicionālās robežas un radīt unikālu reklāmas rullīti, kas mainītu stereotipu par to, ka aizraujošākie piedzīvojumi notiek tikai galvaspilsētā," stāsta Ludzas novada Tūrisma un Informācijas centra vadītāja Līga Kondrāte.

Nepilnu četru minūšu īsajā video rullītī Ludzas novads tiek parādīts jauna pilsētnieka Alfrēda acīm, kurš darba uzdevumā dodas trīs dienu piedzīvojumā uz Ludzu – pilsētu, kas atrodas vairāk nekā 260 km attālumā no Rīgas. Video galvenais varonis iepazīst Ludzas novadu visā tā krāšņumā, izmēģinot īstus latgaļu ēdienus, apmeklējot skaistākās vietas un tūrisma objektus, klausoties prezidenta mīļāko grupu "Latgalīšu Reps", kuras dzimtā puse ir tieši Ludza, un baudot gan aktīvu, gan mierīgu atpūtu.

Kā atklāj reklāmas video radošā komanda, klips veidots iedvesmojoties no sociālo tīklu vides, kur jauni un aizrautīgi viedokļu līderi ik dienu savos Instagram kontos dalās ar ieteikumiem un atsauksmēm par ceļojumos un atpūtas brīžos gūtajām pieredzēm. "Veidojot klipa scenāriju, centāmies tā idejai pieiet asprātīgi – tā, lai vēstījums sasniegtu ne tikai pieredzējušus Latvijas apceļotājus, bet ieinteresētu arī galvaspilsētas dzīves nogurdinātos," norāda reklāmas aģentūras "EnterCreative" pārstāvis Renārs Liepiņš.

Video redzamas tādas vietas kā Ludzas amatnieku centrs, Latgaļu kukņa, pilsētas vēsturiskais centrs un viduslaiku pilsdrupas, Nirzas ezers un citas unikālas kultūras un atpūtas vietas Ludzas novadā, piedāvājot virkni ideju aizraujošam nedēļas nogales ceļojumam, kuru ieplānot, iespējams, jau šajā nedēļas nogalē, kad pilsēta svinēs savu 842. dzimšanas dienu.

Apskati Ludzas novada Tūrisma un Informācijas centra un reklāmas aģentūras "EnterCreative" izstrādāto video arī Tu:


Video tapšanu atbalstīja:

Ludzas novada pašvaldība, Ludzas novada tūrisma informācijas centrs, Ludzas Novadpētniecības muzejs, Ludzas Lielā sinagoga, Ludzas Amatnieku centrs un Latgaļu "Kukņa", Ēriks Mickāns, Z/s Nirzas ezers un Ēriks Kondrāts, Atpūtas komplekss "Dzerkaļi", picērija "Astotais Rajons", Mārīte Kronberga, Vanda Žulina, Ludzas jaunieši, IK "Pelnrušķītes sapnis" un Ruta Zviedre, IK "Atpūta Ludzā" un Dagnis Tihovskis, apvienība "Latgalīšu reps" un deju grupas "Fuette" dejotāji.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Līga 08/09/2019 08:35 Šogad pirmo reizi mūžā apmeklēju Ludzu. Man ļoti viss patika. Tik jauki sakārtota apkārtne, krāsainās koka mājas. Viesmīlīgi ļaudis. Amatniecību centrs un brīvdabas muzejs ir vienkārši super. Pati Ludz ir brīnišķīga. Noteikti braukšu vel reizi.


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.02.2024 - 26.03.2024 Plāno pasākumus Bauskas novadā! Bauskas TIC
Plāno pasākumus Bauskas novadā? Ieskaties - pasākumu vietas, fotogrāfi, transports un vēl! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.03.2024 - 20.03.2024 “Adamsu ģimenes melnā trešdiena” Valmieras TIC
19.martā plkst.12.00 un 14.00 Valmieras Kultūras centrā koncertuzvedums “Adamsu ģimenes melnā trešdiena” koncertu ciklā “Mūzika Tev”. | Skatīt vairāk
7 EUR
Idejas pavasara svētku dāvanām Kolekcija
Pavasara svētki ir īpaši - dan Lieldienas, gan Mātes diena, gan īpašie svētki mums svarīgiem cilvēkiem. Šajā kolekcija idejas dāvanām no kolekcija | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.73403311sec.