Tūroperators «Tez Tour Latvija» uzsāks Vasaras sezonas 2020 ceļojumu programmas realizāciju

Latvijas vadošais tūrisma operators Tez Tour no 2020. gada 21. jūnija uzsāks Vasaras sezonas 2020 ceļojumu programmas realizāciju sadarbībā ar nacionālo aviokompāniju airBaltic.

Sākotnēji plānotie ceļojumi paredzēti uz Eiropas valstīm – Bulgāriju, Grieķiju, kas atvērušas savas robežas un Latvijas atbildīgo iestāžu skatījumā ir drošas ceļošanai. Tāpat tuvākajā laikā plānots sākt lidojumus arī uz Turciju. Savukārt, mazinoties ierobežojumiem pasaulē un atveroties valstu robežām, Tez Tour sāks nodrošināt ceļojumus arī uz citām valstīm.

"Esam neizsakāmi priecīgi, ka beidzot ir pienācis mirklis, kad varam sākt realizēt Vasaras sezonas 2020 ceļojumu programmu kopā ar airBaltic un nodrošināt ceļotgribētājiem iespēju atpūsties ārvalstīs," saka Tez Tour Latvija vadītājs Konstantīns Paļgovs.

Viņš piebilst, ka ir atmaksājies tas, ka Tez Tour šajā periodā saglabāja visu savu darbinieku komandu – neviens nav aizgājis vai atlaists – līdz ar to uzņēmuma kolektīvs ir pilnībā gatavs, lai realizētu izstrādātās ceļojumu programmas. Tez Tour kolektīvs visu šo krīzes laiku varēja aktīvi strādāt gan ar sadarbības partneriem, gan klientiem, lai, cik vien ātri iespējams, varētu uzsākt Vasaras ceļojumu sezonas 2020 programmas īstenošanu.

"Mēs turējām savu vārdu, sakot tūrisma jomas pārstāvjiem un ceļotājiem, ka Tez Tour kā nozares līderis un vadošais tūroperators Latvijā pēc starptautisko lidojumu aizlieguma atcelšanas, nekavējoties atsāks pakalpojumu nodrošināšanu," uzsver K. Paļgovs.

Sākotnēji  Tez Tour lidojumi paredzēti uz Bulgāriju (Burgasas lidostu) svētdienās – no 21. jūnija un pēc tam katru nedēļu līdz vasaras sezonas programmas beigām, kā arī trešdienās – sākot no  1. jūlija, un pēc tam katru nedēļu līdz programmas beigām. Uz Grieķiju (Krētas salu, Iraklijas lidostu) – svētdienās no 5. jūlija un pēc tam katru nedēļu līdz vasaras programmas beigām, kā arī trešdienās – sākot ar 8. jūliju, un pēc tam katru nedēļu līdz programmas beigām. Tāpat plānots lidot uz Grieķiju (Peloponesas pussalu, Araksas lidostu) svētdienās, sākot ar 5. jūliju, un pēc tam katru nedēļu līdz pat programmas beigām. Savukārt lidojumu programmas sākuma datumi uz Turciju (Antalju) būs zināmi vēlāk.

Ceļotāju ievērībai – Tez Tour īpaši uzsver, ka pēc uzturēšanās Grieķijā un Bulgārijā, nebūs jāievēro obligātā COVID-19 karantīna un jāveic obligātais COVID-19 tests.

Savukārt tūristiem, kuriem selektīvi, ierodoties Grieķijā, var lūgt veikt COVID-19 testu, tiks nodrošināta 1 bezmaksas nakts viesnīcā – līdz būs zināmi testa rezultāti. Gadījumā, ja tests būs pozitīvs, tad tūristus, atkarībā no viņu veselības stāvokļa, var nosūtīt uz noteiktām viesnīcām 7 vai 14 dienu karantīnā (uzturēšanos tajās apmaksās Grieķijas puse).

Lidostās, viesnīcās, sabiedriskajā transportā ieviestie drošības un kontroles pasākumi, tāpat kā municipālajās pludmalēs noteiktie, ir paredzēti, lai tūristos stiprinātu pārliecību par neapdraudētu atpūtu.

Tāpat Tez tour norāda, ka visa šī informācija ir spēkā esoša, droša un patiesa attiecībā uz šobrīd pastāvošo situāciju – noteikumi un saistošie nosacījumi var tikt mainīti, papildināti un atcelti. Detalizēta informācija par prasībām, kuras attiecas uz pasažieriem lidostās un lidmašīnā, tiks paziņota papildus – vēlāk.

Krīzes laikā Tez Tour arī uzsāka Ziemas sezonas 2020/2021 un Vasaras sezonas 2021 ceļojumu pārdošanu, lai ceļotājiem, kuru izvēli ietekmēja ierobežojumi, būtu iespēja pārreģistrēt savas rezervācijas uz nākamajām sezonām.

Starptautiskais tūrisma operators Tez Tour Latvijā strādā kopš 2002. gada. Tez Tour organizē ceļojumus uz dažādām pasaules valstīm. No Latvijas Tez Tour nodrošina lidojumus uz Itālijas, Austrijas, Spānijas, Andoras, Turcijas, Grieķijas, Ēģiptes, Kipras, Bulgārijas, AAE, Taizemes, Maldīvijas, Kubas, Dominikānas u.c. valstu kūrortiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 23.03.2024 SARUNAS “Krauze pret Krauzi” Jaunmoku pilī Tukuma TIC
23. martā pulksten 19.00 Jaunmoku pils Kolonnu zālē iemīļotas TV ētera personības, brāļi Arnis un Valters Krauzes, aicina uz jautru sarunu vakaru. | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 20.03.2024 Sagaidi Lielo dienu Lejeniekos! Bauskas TIC
Esi aicināts Lejeniekos, lai sagaidītu brīdi, kad dienas garums pārsniedz nakts garumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53174996sec.