Baltijas Apdrošināšanas Nams: Turpina pieaugt interneta pārdošanas apjomi apdrošināšanā [1]

Baltijas Apdrošināšanas Nama apkopotā statistika liecina, ka strauji turpina pieaugt noslēgto apdrošināšanas līgumu skaits internetā. Īpašuma apdrošināšanas pārdošanas apjoms ir pieaudzis par 60% vairāk nekā pērn.

Kopumā šā gada pirmajos septiņos mēnešos, salīdzinot ar pērnā gada tādu pašu laiku posmu, internetā parakstīto apdrošināšanas prēmiju apjoms ir strauji pieaudzis. Vislielākā izaugsme šajā laika posmā vērojama īpašuma apdrošināšanai – pārdošanas apjoms pieaudzis pat par 60%.

Līdzīgs pieaugums kā īpašuma apdrošināšanai vērojams arī KASKO apdrošināšanai internetā. Jūlijā ir sasniegts rekordliels izdoto polišu skaits. Baltijas Apdrošināšanas Nams KASKO polišu tirdzniecību internetā uzsāka tikai pērnā gada septembrī, un šis pakalpojums ir ieguvis klientu interesi un uzticību.

Pateicoties vienkārši saprotamam un ērti lietojamam cenu kalkulatoram, apdrošināt savu auto, mājokli vai ceļojumu tagad ir kļuvis daudz vieglāk un ātrāk. Nepieciešams tikai interneta pieslēgums un pāris minūtes brīva laika, lai, neizejot no mājas vai biroja, iegādātos apdrošināšanas polisi internetā.

"Ātri, ērti un vienkārši – tās ir mūsu galvenās priekšrocības, kuras Baltijas Apdrošināšanas Nams sniedz ikvienam, kas iegādājas apdrošināšanas polisi internetā. Ar pārliecību varam teikt, ka mums ir izdevies radīt šobrīd modernāko un attīstītāko interneta pārdošanu Latvijas apdrošināšanas tirgū," uzsver Baltijas Apdrošināšanas Nama Tiešās pārdošanas daļas vadītājs Andris Čuksts.

Šobrīd apdrošināšanas sabiedrības interneta mājas lapā iespējams iegādāties OCTA, KASKO, privātpersonu īpašuma un ceļojumu apdrošināšanas polises. Tuvākajā laikā globālajā tīmeklī būs pieejama ceļojumu apdrošināšana personām, kuras iebrauc Latvijā, un nelaimes gadījumu apdrošināšana.

Par AAS "Baltijas Apdrošināšanas Nams"

AAS "Baltijas Apdrošināšanas Nams" ir 2000.gadā dibināta starptautiska apdrošināšanas sabiedrība, kas sniedz pakalpojumus nelaimes gadījumu, autotransporta (OCTA, KASKO), īpašumu, kravu, kuģu un ceļojumu apdrošināšanā, kā arī citus apdrošināšanas pakalpojumus.

Vairāk par Baltijas Apdrošināšanas Namu var uzzināt www.ban.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Nauris 12/02/2020 01:42 Tagad jau nu noteikti internetā cilvēki vairāk sēž, bet nopietna lieta apdrošināšana... pats sāku meklēt!


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Latvija
Idejas pavasara svētku dāvanām Kolekcija
Pavasara svētki ir īpaši - dan Lieldienas, gan Mātes diena, gan īpašie svētki mums svarīgiem cilvēkiem. Šajā kolekcija idejas dāvanām no kolekcija | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 23.03.2024 Atvērtā ekskursija Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām ikvienu interesentu doties aizraujošā ekskursijā pa Līgatni un iepazīt Līgatnes auduma-tūbas stāstu! | Skatīt vairāk
6 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46617222sec.