"Siltās" ēdienkartes cienītājiem garšos pēc orģinālās Preatore receptes sagatavotā asā vistas zupa ar citronzāli, kā arī interesanta šķitīs buļļu astes novārījuma zupa ar svilinātu tunci
-
+
![Vienkārši, bet ļoti garšīgi tiek pasniegta garšsaknēs sagatavotā jaunlopa mēle ar vēžu astītēm un pavasara spinātiem Vienkārši, bet ļoti garšīgi tiek pasniegta garšsaknēs sagatavotā jaunlopa mēle ar vēžu astītēm un pavasara spinātiem 30898](https://admin.travelnews.lv/gallery/2225/mid_30898.jpg)
Vienkārši, bet ļoti garšīgi tiek pasniegta garšsaknēs sagatavotā jaunlopa mēle ar vēžu astītēm un pavasara spinātiem
Photo: | 2009.02.17 | travelnews.lv
Iegādes forma
Ja Jūs vēlaties iegādāties šo fotoattēlu, lūdzu aizpildiet zemāk redzamo pieteikuma formu, ar Jums sazināsies Travelnews.lv redakcija, lai noformētu pasūtījumu atbilstoši Jūsu vajadzībām. Cenas
*Lūdzu, aizpildiet visus anketas lauciņus