Pīles krūtiņa ar glazētiem āboliem un apelsīna-konjaka mērci, kas bagātināts ar cigoriņu marmelādi un pastinaka biezeni, dekorā brūklenes un Vichyssoise jeb puravu zupa ar bekonu un zaļumiem Foto: Provansa
-
+
Latvijas liellopa filejas steiks ar kartupeļu suflē, glazētiem šalotes sīpoliem un sarkanvīna mērci (www.RestoransProvansa.lv) Foto: Provansa
Photo: Aivars Mackevičs/restorāns Provansa | 2011.03.29 | BalticTravelnews.com
Iegādes forma
Ja Jūs vēlaties iegādāties šo fotoattēlu, lūdzu aizpildiet zemāk redzamo pieteikuma formu, ar Jums sazināsies Travelnews.lv redakcija, lai noformētu pasūtījumu atbilstoši Jūsu vajadzībām. Cenas
*Lūdzu, aizpildiet visus anketas lauciņus