Uz oglēm ceps gaļu vai vārīs zivju zupu. Skābo krējumu un dilles būs ar mieru pievienot gandrīz katram ēdienam. Ceps kliņģeri dzimšanas dienai vai torti kāzām
-
+
asaru turpinās ar jaunajiem kartupeļiem, ķiršiem, sava dārza tomātiem, krējuma saldējumu, svaigu medu, zāļu tēju un smaržīgiem āboliem. Uzputos debesmannu. Ceps un marinēs sēnes
Photo: Elīna Kalēja | 2014.12.04 | Lauku ceļotājs
Iegādes forma
Ja Jūs vēlaties iegādāties šo fotoattēlu, lūdzu aizpildiet zemāk redzamo pieteikuma formu, ar Jums sazināsies Travelnews.lv redakcija, lai noformētu pasūtījumu atbilstoši Jūsu vajadzībām. Cenas
*Lūdzu, aizpildiet visus anketas lauciņus