"Restorāns durvis vēra 2013. gadā kā Šokolādes muzeja restorāns un tā mērķis bija grupu uzņemšana un ēdināšana," stāsta Pēteris Žimants, SIA «Pure Chocolate» valdes priekšsēdētājs.
-
+
Šefpavāra Naura Haukas vadībā restorānam ir izstrādāta jauna koncepcija, kas paredz to, ka ēdienkartē tiks izmantoti pēc iespējas vairāk vietējo zemnieku saimniecību un ražotāju produkti
Photo: Terase | 2015.04.14 | Terase
Iegādes forma
Ja Jūs vēlaties iegādāties šo fotoattēlu, lūdzu aizpildiet zemāk redzamo pieteikuma formu, ar Jums sazināsies Travelnews.lv redakcija, lai noformētu pasūtījumu atbilstoši Jūsu vajadzībām. Cenas
*Lūdzu, aizpildiet visus anketas lauciņus