Latviešu radītā «Peldošā sala» saņem platīna un zelta godalgas pasaulē

Radošā apvienība “Skudras Metropole” un dizaina risinājumu uzņēmums “Don’t Panic” - gūst atzinību, saņemot PLATĪNU un ZELTU vērienīgākajā un prestižākajā pasākumu rīkotāju konkursā “Eventex Awards 2022”, kurā tiek apbalvoti labākie izklaides un kultūras pasākumi no visas pasaules - informē Radošās apvienības “Skudras Metropole” vadītāja un radošā direktore Gundega Skudriņa.

“Eventex Awards 2022” festivāls un konkurss notiek jau 12. gadu. 2009. gadā tika dibināts “Eventex Awards”, lai atzīmētu radošumu, inovācijas un efektivitāti nozarē. Tā ir visaugstāk novērtētā atzinība pasākumu un mārketinga pasaulē, kas ir patiess izcilības simbols. Konkursam tika iesniegti 606 pieteikumi no 33 valstīm. Starp finālistiem un balvu saņēmējiem tādi zīmoli un notikumi, kā Samsung, G20 samits, IHF, Porsche, UFC, Volkswagen, Eirovīzija 2021, BUD NL un daudzi citi.

"Ļoti priecājamies par milzu sasniegumiem. Četras augstākās godalgas vienā konkursā - tas ir apbrīnojami. Līdz šim mūsu augstākais sniegums! Esam lepni, ka varējām Latvijas vārdu iznest pasaulē, iepazīstinot ar jaunām, nebijušām inovācijām pasākumu nozarē. Nekad iepriekš pasaulē nav bijusi mākslīgi radīta sala, kas pārsteigusi starptautisko žūriju, saņemot ne tikai zeltu, bet arī Platīna godalgu.

Kā arī vēl viens mūsu darbs, kuru pandēmijas laikā radījām zīmolam Hugo Boss - pasākums kastē - ir atzinīgi novērtēts ar 2 zelta godalgām. Pasākums kastē tapa 10 valodās un tas tika izsūtīts uz 12 valstīm. Lai šāds projekts taptu, savu artavu un darbu ieguldīja 30 Latvijas uzņēmumi. Tāpēc dalam šīs uzvaras ar visiem iesaistītajiem un lepojamies, ka Latvija var.

Neraugoties uz lielo konkurenci, miljonos mērāmiem budžetiem un jaudīgiem darbiem gan no Amerikas, gan Ķīnas, gan Anglijas un vēl vismaz 30 valstīm, mēs esam spējīgi pārsteigt pasauli ar radošām idejām un inovatīvu pieeju. Pateicos no sirds ikkatram, kurš nenokar degunu grūtos laikos, bet cenšas darīt visu iespējamo pēc labākās sirdsapziņas! Pasaule to pamana un novērtē.”, tā par paveikto stāsta RA “Skudras Metropole” vadītāja un radošā direktore Gundega Skudriņa.

“Peldošā sala” Mordangas ezerā.

Radošā apvienība “Skudras metropole” kopā ar dizaina risinājumu uzņēmumu “Don’t Panic” radīja unikālu, nekur citur pasaulē neesošu Peldošo salu, uz kuras aug zaļa zāle un koki. Projektā  apvienotas laikmetīgas tendences - šobrīd pasaulē tik ļoti pieprasītais biofīlijas koncepts apvienots ar mūsdienu tehnoloģiju iespējām. Ar speciālu QR kodu palīdzību apmeklētāji varēja uzzināt ezera teiku, noklausīties speciāli radītu ezera sonāti, sastapt šefpavāru Raimondu Zommeru. Projektā dažādos veidos - spēlēs, objektos, video saturā - integrēti vēstures fakti, lai pēc iespējas vairāk atklātu konkrētā reģiona šarmu, vēsturi un dabas bagātības.

Ikkatra detaļa - interjera priekšmeti, trauki, mēbeles u.c. - ir jaunradīti un speciāli veidoti, pievēršot uzmanību vissīkākajai niansei. Sākot ar speciāli radītu ekoloģisko zobu pulvera pastu, kas nekaitē dabai, līdz pat dizaina krēsliem, kuros aug papardes, vai galdam, kas veidots kā Mordangas ezera makets ar ūdeni un kokiem. “Peldošā sala” ir veidota no ilgtspējīgiem materiāliem.

Ik dienu, visas vasaras garumā, piedzīvojumu meklētāji varēja izbaudīt Paulig Kafijas rituālus uz “Peldošās salas”, taču drosmīgākie - ļauties nakts piedzīvojumam uz ezera. Sezonas laikā projekts apbūra kā latviešus, tā ārzemju tūristus, bija iekārojams blogeru un un žurnālistu galamērķis.

Tieši šobrīd noris darbs pie Nepieradināto naktsmītņu cikla jaunās sērijas, tikmēr “Peldošā sala” viesus uzņems jau no jūnija. Vairāk informācijas - www.nepieradinatasnaktsmitnes.lv

“Peldošā sala” Mordangas ezerā saņēma augsto PLATĪNA apbalvojumu kategorijā “Event storytelling” uz ZELTU apbalvojumu kategorijā “Brand activation”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39334512sec.