Rīdziniekus aicina uz bezmaksas vingrošanas nodarbībām svaigā gaisā

Rīgas domes Labklājības departaments īsteno projektu "Mēs par veselīgu Rīgu!", piedāvājot svaigā gaisā bezmaksas vingrošanas nodarbības. Tās būs pieejamas dažāda vecuma iedzīvotājiem, nodrošinot viņu fiziskās veselības uzlabošanos. Katrā apkaimē nodarbības notiks vismaz reizi nedēļā, tāpēc tie, kas vēlas vingrot, varēs to darīt regulāri. Visas piedāvātās āra aktivitātes notiks profesionālu treneru vadībā.

Nodarbības notiks vairākās Rīgas apkaimēs, aptverot iespējami plašāku rīdzinieku loku. Izvēlētās tādas apkaimes, lai tajās notiekošajās nodarbībās būtu ērti piedalīties arī citu apkārtējo apkaimju iedzīvotājiem. Piemēram, Mežaparka apkaime ar savu infrastruktūru nodrošinās nodarbības tuvāko apkaimju - Čiekurkalna, Sarkandaugavas un Mīlgrāvja - iedzīvotājiem.

Nodarbības notiks Āgenskalnā, Mežaparkā, Iļģuciemā, Purvciemā, Ziepniekkalnā, Ķengaragā, Mežciemā, Teikā, Ķīpsalā, Lucavsalā. Uz šīm vietām aicināti arī Mīlgrāvja, Mangaļu, Čiekurkalna, Juglas, Sarkandaugavas, Vecpilsētas, Centra, Torņakalna, Vecmīlgrāvja, Mangaļsalas, Dzirciema, Maskavas forštates, Avotu, Brasas, Dārzciema, Pļavnieku, Dreiliņu, Atgāzenes, Bišumuižas, Imantas, Zolitūdes, Šampētera, Kleistu un Rumbulas iedzīvotāji.

Vingrošanas nodarbību klāsts būs gana plašs, lai katrs interesents varētu atrast sev piemērotāko un interesantāko nodarbību. Izvēloties vingrošanas nodarbības, vispirms iesakām iepazīties ar nodarbības saturu vietnē: www.veseligsridzinieks.lv, lai nodarbības laikā var veikt visus vingrinājumus, nenodarot pāri savam ķermenim, un vingrojot pavadītais laiks nes prieku un uzlabo dzīves kvalitāti.

"Power&Endurance" ir daudzpusīga vingrošana āra apstākļos ar dažādu intensitāti pie brīvdabas trenažieriem vai vingrošanas stieņiem. "Suspension X" ir iekares sistēmas treniņš, tajā galvenais slodzes elements ir katra lietotāja ķermeņa svars. Turoties ar rokām vai kājām pie speciāliem rokturiem, cilvēks izpilda vingrojumus. "Functional workout" ir funkcionālais treniņš, kas sagatavo ķermeni ikdienas kustībām, trenējoties tiek nodarbināts viss ķermenis, ieskaitot dziļo muskulatūru.

"Groove" ir viegla deju nodarbība. Tās pamatu veido dažādu stilu mūzika, kuras laikā ir jāizpilda divas vai trīs kustības mūzikas ritmā bez noteiktas horeogrāfijas vai sarežģītiem deju soļiem. "Speed&Mobility" ir treniņš vispusīgi izmantojot visa ķermeņa muskulatūru, spēka vingrinājumiem mijoties ar kardio slodzi. "Momy Fit" ir nodarbība jaunajām māmiņām. Treniņos darbojas māmiņas ar mazuli pie rokas vai ratos.

Plašāka informācija par nodarbībām un pilns nodarbību grafiks septembrim, kā arī informācija par citām projekta "Mēs par veselīgu Rīgu!" aktivitātēm pieejama mājas lapā: www.veseligsridzinieks.lv

Nodarbības tiek īstenotas Eiropas Savienības Sociālā fonda projekta "Mēs par veselīgu Rīgu – daudzveidīgi un pieejami veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi!" gaitā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15684199sec.