Dabas muzejā sagatavots piedāvājums skolēniem un ģimenēm rudens brīvlaikā

Latvijas Dabas muzejā sākusies pieteikšanās nodarbību ciklā "Rīta cēliens muzejā", kas norisināsies no 2019. gada 21. līdz 25. oktobrim un paredzēts 2.–4. klašu skolēniem. Ģimenes ar bērniem aicina apmeklēt ķirbju izstādi un ģimenes dienu "Plēsīgie dzīvnieki".

Skolēnu rudens brīvlaika nedēļā, no 21. līdz 27. oktobrim, Dabas muzejā būs pieejamas dažādas norises, lai saturīgi pavadītu brīvās dienas, turklāt muzejs būs atvērts arī pirmdien un otrdien.

Nodarbību ciklā "Rīta cēliens muzejā" 2.–4. klašu skolēniem katru dienu aplūkos kādu dabas tēmu, piemēram, Latvijas zvēru darbības pazīmes, kukaiņu daudzveidību un pasaules augus. Dalība ciklā ar iepriekšēju pieteikšanos.

No 23. līdz 27. oktobrim notiks izstāde "Ķirbji un citas lielas ogas 2019". Izstāde būs rudenīgi krāšņa, ar pārsteidzošu formu, garšu un pielietojuma ķirbjiem, citām dārzu veltēm un zinošiem speciālistiem, kas ar prieku pastāstīs par piemērotāko šķirņu izvēli.

Ģimenes dienā "Plēsīgie dzīvnieki" sestdien, 26. oktobrī, pētīs Latvijas plēsīgos dzīvniekus un salīdzināsim tos ar radniecīgām sugām, kas sastopamas citviet pasaulē. Pasākums būs interesants bērniem no 5 līdz 12 gadu vecumā.

Savukārt tematiskā uzdevumu lapa "Kaķa radinieki savvaļā" palīdzēs pamanīt eksotiskus muzeja eksponātus, kas citās reizēs palikuši neievēroti. Aktivitāte piemērota ģimenēm ar pirmsskolas un sākumskolas vecuma bērniem. Uzdevumu lapas visu nedēļu varēs saņemt vestibilā. Dalība ar muzeja ieejas biļetēm.

Aizraujošākam muzeja apmeklējumam noderēs arī uzdevumu grāmata "Iepazīsti Latvijas Dabas muzeju", kas ir labs palīgs ekspozīciju apskatei bērniem no 7 līdz 12 gadu vecumam. Grāmatu var iegādāties muzeja kasē.

Plašāka informācija par norisēm tīmekļa vietnē dabasmuzejs.gov.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
Latvija 6 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.30531192sec.