Valsts svētku priekšvakarā Rīgā ieradīsies skaistākās Fit Modeles no visas pasaules

2019. gada 17. novembrī, Rīgā, Koncerta zālē Studio69 norisināsies divi nozīmīgākie fitnesa sporta pasākumi Latvijā - "IFBB Pasaules Fit Model čempionāts" un "IFBB Starptautiskais Latvijas kauss "Rīgas Pērle" 2019".

Pasākumu organizē Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija. Pasākumu atbalsta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, LR Izglītības un zinātnes ministrija un LSFP.

Trešo gadu pēc kārtas, Latvijas galvaspilsētā Rīgā, norisināsies pasaules līmeņa sacensības Fit Model kategorijā. Pasaules čempionāts būs iespaidīgākais un krāšņākais rudens sezonas pasākums Latvijā. Pirmo reizi vēsturē uz skatuves redzēsim arī vīriešu fit model sporta disciplīnas pārstāvjus! Sacensībām ir pieteikušās spēcīgākie sportisti no 16 pasaules valstīm, kopumā pārstāvot 4 kontinentus, Eiropu, Āziju, Dienvidāfriku un Ameriku. Lielākā daļa dalībnieču ir titulētas Eiropas un pasaules čempiones, kā arī turnīrā redzēsim sportistes, kuras pirmo reizi piedalīsies tik augsta līmeņa sacensībās. Sportistes demonstrēs savus augumus peldkostīmos, kā arī tradicionāli notiks uznāciens vakarkleitās.  Latviju pārstāvēs 4 sportistes, tostarp titulētā Eiropas un Pasaules čempione Samanta Balode, kura aizstāvēs savu pērnā gada Pasaules čempiones titulu un cīnīsies par uzvaru 2019. gadā.

Pasākuma rītā, kad norisināsies IFBB Starptautiskais Latvijas kauss "Rīgas Pērle" uz skatuves redzēsim sportistus sekojošās disciplīnās: bērnu un jauniešu fitness, bikini fitness, bodifitness, bodibildings, men's physique un citas disciplīnas.

Turpat, Latvijas kausa ietvaros, notiks arī "Fit Model Latvija 2019" projekta fināls. Uz skatuves redzēsim projekta dalībnieces, kuras 9 nedēļu garumā pilnveidoja sevi gan emocionāli, gan fiziski, gan apguva jaunas iemaņas un sportistam nepieciešamās prasmes. Visu projekta laiku dalībnieces trenējās MyFitness sporta klubos. Meitenēm bija iespēja iegūt jaunas  zināšanas dažādos semināros, iejusties modeles lomā fotosesijā CHANGE Lingerie veļas zīmolā un izbaudīt daudzas citas sportiskas un aizraujošas aktivitātes.

IFBB Starptautiskais Lavijas kauss "Rīgas Pērle" - 12:00.

IFBB Pasaules Fit Model čempionāts - 17:00

Biļetes varēs iegādāties no plkst. 11:00 pasākuma norises vietā "Studio69".

Organizatori aicina apmeklēt šo lielisko sporta pasākumu klātienē, atbalstīt pašmāju un ārzemju sportistus, smelties iedvesmu un motivāciju veselīgam dzīvesveidam!

Pasākuma atbalstītāji: Studio69, MyFitness Latvija, Change Lingerie, Mangaļi, restorāns Riverside House, Monika Centrum Hotels, Az-art Lab makeup studija, NanoAsia, Lipofiton.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
Latvija 5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.79321313sec.