Jūrmalā aizvadīts «Resto-rātors» organizētais Gourmet Fair festivāls

Sestdien, 16. jūnijā, Jūrmalā, Bulduros, aizvadīts restorānu grupas Resto-Rātors organizētais vasaras sezonas atklāšanas pasākums, ielu ēdienu festivāls –  Gourmet Fair. Pasākums norisinājās visu dienu no 12:00 līdz 17:00, un viesus iepriecināja ar vairāk kā 30 dažādiem ēdieniem.

Svinot vasaras sezonas atklāšanu, restorānu grupa Resto-Rātors ikvienu aicināja uz grandiozu ielu ēdienu festivālu Gourmet Fair pēc labākajām ielu ēdienu festivālu tradīcijām. Apmeklētājiem bija sagādāts kas pavisam īpašs – burgeri, ko plecu pie pleca gatavoja Resto-Rātors dibinātājs Viktors Ravdive un viens no labākajiem Lielbritānijas šefpavāriem Džons Bēdlijs.

Ielu ēdienu festivāla atmosfēru bagātināja arī dzīvā mūzika un dažādi mākslinieki, kuri pasākumu padarīja aizraujošāku gan lieliem, gan maziem. Savukārt vakarā pludmales restorānā LEGEND.Beach svinības turpinājās pilnā sparā, jo Resto-Rātors pastāvīgie klienti tika aicināti uz noslēguma ballīti, kur pa godu šim pasākumam uzstājās mūzikas leibla Black Star mākslinieks Natan.

Gourmet Fair pārsteidza ar apjomīgo apmeklētāju skaitu. Turklāt starp viesiem varēja redzēt arī populārākos Latvijas blogerus, uzņēmējus, sabiedrībā pazīstamus cilvēkus un dažādu mediju pārstāvjus.

Gourmet Fair restorānu grupai Resto-Rātors kļuvis jau par tradīciju, jo pirmo reizi šāds pasākums tika organizēts pagājušā gada vasarā, svinot uzņēmuma piecu gadu jubileju un divu jaunāko restorānu atvēršanu. Pagājušajā reizē Gourmet Fair bija slēgts pasākums un pulcināja 1700 apmeklētājus. Šogad uz Gourmet Fair tika aicināts ikviens gurmāns un lieliska ēdiena cienītājs. Ieeja pasākumā bija bez maksas, taču ēdienu cenas variēja no trīs līdz septiņiem eiro.

Restorānu grupa Resto-Rātors ir dibināta 2012. gadā, un šobrīd pārvalda 18 projektus. To starpā ir restorāni Rīgā un Jūrmalā, apartamentu viesnīca “Wooden Villa”, banketu serviss, ēdienu ražošanas cehs un biznesa aviācijas klientu ēdināšana. Restorānu grupā iekļauti tādi restorāni kā “International Rīga”, “International Jūrmala”, “Memories”, “Gastrobārs T73”, “Piazza Italiana”, “ApsaraGoose”, “Melnā Bite”, pusdienu restorāns “Onze”, konditoreja “BakeBerry”, klubs-restorāns “Sezona” un pludmales restorāns “LEGEND.Beach”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.25532198sec.