Jūrmalā notiks skriešanas svētki

2019. gada 14. aprīlī Majoru pludmalē norisināsies viens no gaidītākajiem Jūrmalas aktīvās atpūtas pasākumiem pavasarī – "Jūrmalas Skriešanas svētki". Lieli un mazi dalībnieki varēs sacensties skriešanas un nūjošanas distancēs, kā arī piedalīties citās izklaidējošās aktivitātēs.

Lai "Jūrmalas Skriešanas svētkos" varētu piedalīties ikviens skriešanas mīļotājs, organizatori ir parūpējušies, lai nebūtu jāveic ļoti garas distances kā maratons vai pusmaratons. Kopējā skrējiena distance ir veidota apļos, gar pašu jūras krastu. Skrējēji dosies 5 vai 10 kilometru garā skrējienā, veicot attiecīgi vienu vai divus apļus, bet nūjotāji moži soļos, pēc izvēles, šo pašu – 5 vai 10 kilometru distanci. Savukārt, bērni varēs mērot nedaudz īsākus attālumus – no 0,5 līdz 1 kilometru garam posmam.

Reģistrēties dalībai "Jūrmalas Skriešanas svētkos" iespējams līdz 11. aprīlim mājaslapā. Reģistrēties varēs arī uz vietas, pasākuma dienā – 14.aprīlī.  Bērniem līdz 7 gadiem dalības maksa nav jāmaksā. Jūrmalas iedzīvotāja karti dalība "Jūrmalas Skriešanas svētkos" ir bez maksas.

Pasākumu ik gadu apmeklē simtiem aktīvā dzīvesveida piekritēji, ģimenes ar bērniem un pat profesionāli sportisti. Uz starta līnijas nereti redzami ļoti augstas klases skrējēji, ieskaitot Latvijas čempionāta uzvarētājus, rekordistus, kā arī olimpisko spēļu un pasaules čempionāta dalībniekus.

Sacensību dienā numuru izsniegšana sāksies no plkst. 8.30. Savukārt, numurus jau iepriekš izņemt būs iespējams – 12. aprīlī, Jūrmalas Kultūras centrā, Jomas ielā 35, Jūrmalā no plkst. 14:00 līdz 19:00. Pirms nūjošanas un skriešanas distances kārtīgi iesildīties dalībniekiem palīdzēs "MyFitness Latvia" trenerīte – Ieva Ciekure. Sacensību laikā būs pieejamas dažādas atrakcijas un aktivitātes ģimenēm ar bērniem. Viena no atrakcijām būs "Milzu ķēriens", kur dalībniekam piesietam aiz gumijas būs jācenšas aizsniegties pēc dāvanas. Radošajās darbnīcās bērni varēs izkrāsot sejas ar Jūrmalai raksturīgiem simboliem, no plkst. 10:00 veidot vējdzirnavas un putnus. Par muzikālo priekšnesumu rūpēsies bērnu un jauniešu vokālā studija "Studija Rasa". Vēstures izzinātājiem būs iespēja piedalīties orientēšanās spēlē un atklāt Jūrmalas senākās vietas un faktus un izpildot uzdevumu, saņemt dāvanas no Hanzas Maiznīcas. Distances finišā ikvienu dalībnieku sagaidīs godam nopelnītā piemiņas medaļa un gards, atmiņā paliekošs mirklis ar "Better4U" un "Isostar" enerģijas batoniņiem. Kā arī sacensību noslēgumā ikviens finišētājs varēs nobildēties ar Jūrmalas Skriešanas svētku piemiņas medaļu. Pasākumā vietā būs pieejama ēdināšanas zona.

Aicinām Latvijas aktīvākos skrējējus, nūjotājus, ģimenes ar bērniem un citus aktīvās atpūtas piekritējus pieteikties pasākumā un veselīgi pavadīt pavasara dienu svaigā gaisā pie jūras.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.13309884sec.