Latvijas skatītāji baudīs franču kulta šovu par Edītes Piafas dzīvi

21.augustā plkst.20:00 festivāla THE BEST OF “Summertime — aicina Inese Galante” noslēguma vakarā Dzintaru koncertzāles viesus gaida muzikālā šova - pasaules dižpārdokļa Piaf! The Show - pirmizrāde. Kopš tā pirmizrādes vairāk nekā piecdesmit valstīs jau ir pārdotas vairāk nekā miljons biļešu. Izrāde vēsta par franču šansona leģendas Edītes Piafas dzīvi un daiļradi, ļaujot skatītājiem pilnībā izbaudīt pagājušā gadsimta sākuma Parīzes atmosfēru.

Filmas “Dzīve rozā krāsā” (La Vie En Rose) iedvesmotais šovs, kura autore ir teātra režisore no Nicas Žila Marsala, ar Piafas dziesmām un spilgtām vizualizācijām atklāj dižās dziedātājas stāstu. Viņa sevī iemieso veselu laikmetu un ir kļuvusi par vienu no Francijas simboliem. Izrādē tiks demonstrēti reti kadri – līdz šim nepublicēti Piafas laika Parīzes kulta vietu attēli. Pēc divu gadu pauzes šovs atkal dodas pasaules turnejā, lai skatītājiem atklātu visu spožās mākslinieces jūtu dziļumu. Viņas dzīves moto bija frāze: “Nekas nav jānožēlo!”

Galveno lomu šovā Piaf! The Show izpilda aktrise un dziedātāja Natālija Lermita, kas ir labākā Piafas repertuāra izpildītāja Francijā un viņas daiļrades “mantiniece”. Lermitas uzstāšanās apbūra The Guardian un New York Times kritiķus, bet pats Alēns Delons pēc šova noskatīšanās atzina, ka aktrise uz skatuves neatveidoja lomu, bet gan pilnībā pārtapa par Piafu.

“Piafai piemita burvju spēja padarīt visu tumšo gaišu. Tas vienmēr ir iedvesmojis un aizkustinājis mūs pašus, un mēs ceram, ka aizraus arī ikvienu mūsu viesi,” saka iestudējuma režisore Žila Marsala.

Līdztekus šovam leģendārās franču dziedātājas cienītājus Latvijā šajā vakarā gaida vēl viens pārsteigums: pirms Piaf! The Show izrādes festivāla THE BEST OF “Summertime — aicina Inese Galante” viesiem būs unikāla iespēja personiski iepazīties ar māksliniekiem, kuri vakarā uzstāsies, un uzdot tiem dažādus jautājumus. Tikšanās notiks Dzintaru koncertzāles Mazajā zālē plkst.18:00.

Biļetes uz tikšanos ar māksliniekiem: https://www.bilesuparadize.lv/ru/event/117300

Biļetes uz šovu Piaf! The Show: https://www.bilesuparadize.lv/ru/event/117298

Pasākumu organizē: Ineses Galantes fonds.

Pasākuma lapa sociālajā tīklā Facebook: https://fb.me/e/1GF4JIcD7

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50280213sec.