Jūrmala aicina iepazīt Buldurus jaunā orientēšanās spēles maršrutā

Interesenti aicināti iepazīt Jūrmalai raksturīgo arhitektūru, izstaigājot jaunu orientēšanās spēles “Staigājam – izzinām Jūrmalu. Arhitektūra” maršrutu Bulduros. Skolēnu brīvlaikā spēles dalībniekus gaida īpašs pārsteigums spēles maršruta galapunktā.

Aptuveni divu stundu garais orientēšanās spēles maršruts pa Bulduriem būs interesants gan jūrmalniekiem, gan pilsētas viesiem. Spēle paredzēta skolēniem, taču patiks arī pieaugušajiem. Meklējot 25 kontrolpunktus, varēs apskatīt ievērojamus arhitektūras pieminekļus un atklāt interesantus vēstures faktus par Jūrmalu.

Kurā mājas daļā jūrmalnieki malkoja pēcpusdienas tēju? Kas ir raksturīgs dzelzceļa staciju arhitektūrai? Kas ir vitrāža un kas ir mezonīns? Kādus noslēpumus glabā Lielupes auto tilts? Uz šiem un citiem jautājumiem atbildes var atrast, izstaigājot jauno izklaidējošo un izzinošo orientēšanās spēles maršrutu Bulduros.

Spēles karte ar uzdevumiem (lejupielādei vai izdrukai) pieejama https://ej.uz/qo4a. Kartes izdruku var saņemt arī Bulduru Izstāžu namā (Muižas ielā 6) vai Jūrmalas Tūrisma informācijas centrā Majoros (Lienes ielā 5).

Īpašs pārsteigums skolēnu ziemas brīvlaikā no 27. decembra līdz 7. janvārim – spēles dalībniekus, kuri izpildījuši visus spēles uzdevumus un pareizi atbildējuši uz visiem jautājumiem, gaida neliela pārsteiguma balva, ko var saņemt Bulduru Izstāžu namā 27. un 28. decembrī plkst. 10.00–17.00; 29. un 30. decembrī plkst. 10.00–16.00, 3.–7. janvārī plkst. 10.00–17.00.

Patīkamu brīvā laika pavadīšanu Jūrmalā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55153704sec.