VIDEO: Dzintaros uz skatuves kāps komiķis Ņezlobins

2023. gada 12. jūlijā Jūrmalā notiks Aleksandra Ņezlobina humora vakars. Slavenais komiķis piedāvās jaunu programmu „Ņezlobins un draugi”. Stāvizrādes skatītājus gaida pārsteigums — kopā ar Aleksandru uz skatuves kāps populāri komiķi, kuru vārdi pagaidām netiek izpausti.

Aleksandrs Ņezlobins ir Stand-Up komiķis, aktieris, televīzijas raidījumu vadītājs, kinorežisors un scenārists, producents, dīdžejs, humorists un kādreizējais „Comedy Club” dalībnieks. Viņš ir piedalījies daudzos komēdiju projektos televīzijā. Aleksandrs Ņezlobins ir ļoti populārs — starptautiskā pētījumu grupa „TNS Gallup Media” ir iekļāvusi viņu 50 visvairāk dievināto publisko personu sarakstā.

„Es domāju, ka estrādes komiķa galvenais uzdevums ir caur sevi pastāstīt skatītājiem par viņiem pašiem. Vēl ir svarīga ironiska attieksme pret sevi,” atzīst Aleksandrs Ņezlobins. Monologos Aleksandrs ar smalku ironiju runā par jaunietēm, starppersonu attiecībām, vīriešu un sieviešu konfliktiem, alkohola lietošanu, muļķīgiem jautājumiem, skolas gadiem un izklaides nozari. Galveno uzmanību humorists pievērš stereotipiem un šabloniem ļaužu uzvedībā.

Ikvienam pazīstamie un tuvie temati noteikti gūs skatītāju atsaucību, un vakars Jūrmalā, kas pavadīts slavenā estrādes komiķa sabiedrībā, dāvās labu garastāvokli un sirsnīgu smaidu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46836686sec.