Lemberga hūtē no 7.februāra turpinās sezona

Slēpošanas kalnā “Lemberga hūte” kopš svētdienas, 4.februāra, notiek seguma sagatavošana ar sniega lielgabaliem, jo prognozētais ilgāka sala periods ļaus atsākt aktivitātes slēpošanas kalnā un ragaviņu kalniņā jau trešdien, 7.februārī. Kalns būs atvērts no plkst. 15.00 un apmeklētājiem būs pieejama slēpošanas trase, bezmaksas bērnu kalniņš ar ragaviņām, darbosies arī divi slēpošanas kalna pacēlāji un inventāra noma.

Slēpošanas kalnā “Lemberga hūte” ir vienas no zemākajām pakalpojumu cenām Latvijā, visizdevīgāk apmeklēt slēpošanas kalnu ir darba dienās no plkst.15:00 līdz 16:30, jo šajā laikā spēkā ir darba dienu īpašais piedāvājums. Gan ventspilniekiem, gan pilsētas viesiem ir iespējams saņemt atlaides norēķinoties ar ventiem.

Aicinām apmeklētājus būt apzinīgiem un rūpēties par drošu izklaidi, ievērojot kārtības noteikumus slēpošanas kalnā. Bērnu kalniņā pārvietošanās ar kājām notiek pa kalna malu, netraucējot tiem, kas laižas no kalna ar ragaviņām. Bērnu kalniņā kārtību uzraudzīs instruktori, tomēr pieaugušos aicinām būt vērīgiem, vecāki nedrīkst atstāt bērnus uz kalniņa bez uzraudzības.

Slēpošanas trases apmeklētājiem jānovērtē savas prasmes un jāizvēlas drošs augstums, no kura braukt ar slēpēm vai snovborda dēli. Ja nav iespēju izmantot apmācībām instruktora pakalpojumus, aicinām pirms kalna apmeklējuma ieskatīties interneta vietnē youtube, kurā atrodamas slēpošanas un snovborda video pamācības.  Lai izvairītos no traumām laižoties no kalna, svarīgi ir iemācīties apstāties, kā arī pareizi nokrist.

Lai jebkurā brīdī saņemtu aktuālāko informāciju par Lemberga hūtes darbu, iesakām apmeklēt mājas lapu www.lembergahute.lv , tur notiekošais uz kana vērojams arī web kamerās.

Novēlam patīkamu atpūtu!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39542413sec.