Slēpošanas kalns «Lemberga hūte» piedāvā ziemu izbaudīt daudzveidīgi

Ziema vēl neplāno atkāpties, un slēpošanas kalns „Lemberga hūte” piedāvā bagātīgu izklaides un atpūtas piedāvājumu. Slēpošanas kalnā aktīvi darbojas slēpošanas trases, snovparks ar tramplīniem, kameršļūkšanas trase, bērnu ragaviņu kalniņš, pacēlāji un inventāra noma. Kopš 17.februāra pakalpojumu klāstu papildināja apmēram 350 m garš distanču slēpošanas aplis ar izveidotām pēdām gan klasiskajai, gan slīdsoļa slēpošanai. Kalna inventāra nomā pieejams arī inventārs distanču slēpošanai.

Ekstrēmāku izjūtu cienītājiem pieejams arī snovparks ar četriem tramplīniem. Tramplīni izveidoti pēc mūsdienīgām tendencēm tā, lai uz tiem varētu gan palēkties, gan tos apbraukt. Snovparkā izveidoti arī divi 6 metrus gari elementi, kas tiek dēvēti par “lielgabaliem”, arī bērniem pieejamas trīs dažādas snovparka figūras – 3 m gara varavīksne, kā arī 4m un 6 m garas slīdkastes.

Slēpošanas kalns "Lemberga hūte" padomājis arī par mazajiem ziemas prieku cienītājiem, kuriem ir iespēja izmantot ragaviņas bērnu kalniņā bez maksas. Aicinām apmeklētājus būt apzinīgiem un rūpēties par drošu izklaidi, ievērojot kārtības noteikumus slēpošanas kalnā. Bērnu kalniņā pārvietošanās ar kājām notiek pa kalna malu, netraucējot tiem, kas laižas no kalna ar ragaviņām. Bērnu kalniņā kārtību uzrauga instruktori, tomēr pieaugušos aicinām būt vērīgiem un neatstāt bērnus uz kalniņa bez uzraudzības.

Informāciju par slēpošanas kalna „Lemberga hūte” darbību var noskaidrot mājas lapā www.lembergahute.lv, kā arī vērot tur notiekošo web kamerās. Kalns darbadienās atvērts no plkst. 15.00, bet brīvdienās jau no plkst. 11.00. Esiet laipni gaidīti! Slēpošanas kalnā “Lemberga hūte” ir vienas no zemākajām pakalpojumu cenām Latvijā, visizdevīgāk apmeklēt slēpošanas kalnu ir darba dienās no plkst.15:00 līdz 16:30, jo šajā laikā spēkā ir darba dienu īpašais piedāvājums. Gan ventspilniekiem, gan pilsētas viesiem ir iespējams saņemt atlaides norēķinoties ar ventiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.24265599sec.