Atklāj sajūtu projekciju “Iemīlies Ventspilī”

Ventspils pilsētas svētku ietvaros, piektdien prāmju terminālī Ventspils Tūrisma informācijas centrs (TIC) sadarbībā ar fotoklubu “Moments” atklāja izstādi - sajūtu projekciju “Iemīlies Ventspilī”. Atklāšanas pasākumu ieskandināja Katrīna Bindere - Čodare un ar savu Ventspils atklājuma stāstu dalījās Andra Manfelde. Izstādes rīkotāji norāda, ka šis ir tikai sākums šāda veida projektam un cer, ka sadarbojoties arī nākotnē tiks radīts lielāks un vērienīgākas darbu izstādes.

Pilsētas svētku laikā prāmju termināla telpas atdzīvojās - uz sienas no rīta līdz par vēlam vakaram tiek projicētas ventspilnieku, pilsētas viesu un Latvijā atpazīstamu cilvēku sajūtu atklāsmes par Ventspili, kas papildinātas ar fotokluba biedru izlases fotogrāfijām.

Ideja par sajūtu projekciju “Iemīlies Ventspilī” veidojās pēc Ventspils Tūrisma informācijas centra darbinieku iniciatīvas - radīt vēstījumu par pozitīvajām sajūtām Ventspilī. Uzrunājot cilvēkus, dalīties ar savām emocijām, atsaucība bija patiešām liela un, lai visu labo domu un sajūtu vēstījumu veiksmīgāk varētu nodot apmeklētājiem, radās ideja par projekcijām uz sienas.

Dažkārt ieslīgstot ikdienas rutīnā un steigā, aizmirstam uz pilsētu paskatīties no malas, cik skaista tā ir, cik spilgta. Ventspils TIC darbinieki vēlējās radīt projektu, kas iedzīvotājiem un pilsētas viesiem atgādinātu, ka pozitīvais vairo pozitīvo.

Jāpiezīmē, ka mainot tradicionālo izstādes formātu, vēlme bija pielāgoties mūsdienām un parādīt, ka arī sajūtas iespējams nodot digitālā formātā, tomēr, lai nezaudētu fotogrāfijas šarmu, izstāde tika papildināta arī ar drukātajiem fotoattēliem, no fotokluba “Moments” izstādes “Es mīlu, Tevi Ventspils!”.

Izstādes rīkotāji norāda, ka šis varētu būt tikai sākums šāda veida projektam un cer, ka Ventspils TIC sadarbojoties ar  fotoklubu nākotnē radīs lielāku, vērienīgāku un iespējams arī drukātu darbu versiju izstādi.

Izstāde – sajūtu projekcija “Iemīlies Ventspilī” prāmju termināla telpās būs skatāma līdz 10. augustam.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1849649sec.