Pavasara brīvlaikā uz Ventspili!

Skolēnu brīvlaikam sākoties, no 16. līdz 20. martam, Ventspils objekti ir sagatavojuši īpašu piedāvājumu, gan jaunāko, gan vecāko klašu skolēniem. Piedāvājumā būs radošās darbnīcas kādā no Ventspils bibliotēkām, arī Jaunrades namā, pasākumi Bērnu pilsētiņā un bērnu parkā “Fantāzija”, kā arī aktivitātes Ventspils Ūdens piedzīvojumu parkā, Piedzīvojumu parkā un slidotavā, kur skolēniem pavasara brīvlaikā būs iespējams atpūsties par īpaši izdevīgām cenām!


1.    Pirmdien, 16. martā Jūras vārtos dziedāt, spēlēt un uzzināt daudz jauna aicinās muzikālā izrāde bērniem "Zilais traktors" (krievu valodā). Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās.


2.    Visas nedēļas garumā, katru dienu, plkst. 12 Bērnu bibliotēka ikvienu skolēnu aicina skatīties iemīļotas multiplikācijas filmas, tādas kā "Jēkabs Mimmi un runājošie suņi", "Kubo un divas stīgas" u.c., kā arī abās bibliotēkās - gan Bērnu bibliotēkā, gan Pārventas bibliotēkā būs iespēja piedalīties dažādās radošajās darbnīcās. Gāliņciema bibliotēka visu nedēļu, dienas garumā bērnus rosina izmēģināt spēkus dažādās galda spēlēs.


3.    Katru dienu no pirmdienas, 16. marta līdz ceturtdienai 19. martam, Jaunrades namā 1. līdz 4. klašu skolēniem Pavasara radošās darbnīcās būs iespēja pavadīt brīvlaiku, attīstot radošās prasmes. Tajās varēs apgūt skolēnu mācību uzņēmumu dibināšanai nepieciešamās iemaņas, attīstīt prasmi darināt lietderīgus izstrādājumus no papīra, plastikas, koka, dzijas, filca, atstarojoša materiāla, magnētiem un akmentiņiem, iemēģināt roku trases automodelismā, izzināt kosmosu un piedalīties citās interesantās nodarbībās. Dalības maksa 2,80 EUR dienā.


4.    Īpašais piedāvājums silti vilinās uz Ventspils Ūdens piedzīvojumu parku, olimpiskā centra “Ventspils” slidotavu un Piedzīvojumu parku, kur skolēniem no 1. līdz 12. klasei, apmeklējot tos pavasara brīvlaikā, būs īpašas cenas! Savukārt, Piedzīvojumu parkā ar iepriekšēju pieteikšanos ikviens aicināts spēlēt peintbolu.


5.    Nedēļas nogalē Bērnu pilsētiņā, plkst. 11, un bērnu parkā “Fantāzija”, plkst. 15, notiks muzikāli rotaļuzvedumi bērniem “Visi mazie putniņi pavasari sveicina!”, kur mazākie ventspilnieki un pilsētas viesi kopā ar vistiņu un gailīti varēs ieklausīties putnu balsīs, un mēģināt atpazīt dažādus putnus attēlos. Neizpaliks arī kopīgas rotaļas un iespēja uzspēlēt Svilpavnieku orķestrī. Pasākumus vadīs māksliniece Madara Grēgere.


Iepazīsties arī ar citiem notikumiem un piedāvājumiem Ventspilī www.visitventspils.com mājas lapā.


Ventspils Tūrisma informācijas centrs skolēniem novēl aizraujošas un notikumiem bagātas pavasara brīvdienas!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44560599sec.