Ventspils Ostas promenādē būs skatāma «Gulf of Riga Regatta 2020» buru parāde

No 2020. gada 28. jūnija līdz 3. jūlijam Baltijas jūras un Rīgas līča akvatorijā notiks Latvijas atklātais jūras burāšanas čempionāts – "Gulf of Riga Regatta 2020" #GoRR.

Regates starta posms un atklāšana notiks Ventspilī un 28. jūnija vakarā no plkst. 17.00 Ventas akvatorijā no Ostas promenādes būs vērojama teju 50 buru jahtu parāde.

28. jūnijā Ventspilī tiks atklāta Latvijas lielākā jūras burāšanas regate "Gulf of Riga Regatta 2020", tā ilgs piecas dienas, sacensību flote piestās arī Igaunijā, Sāmsalas ostā Montu. Pēc tam divas dienas regate uzkavēsies Rojā, kur būs vērojamas īsās pretvēja-pavēja distances. Regate noslēgsies 3. jūlijā Salacgrīvā. Ierasti, sadarbībā ar Latvijas Hidroekoloģijas institūtu tiks vērsta burātāju un sabiedrības uzmanība Baltijas jūras vides veselībai.

Ar šo tradīcijas atdzimšanu Gulf of Riga Regatta komanda tic, ka Latvija arī mūsdienās var atgūt "Baltijas jūras lielvalsts" spozmi, kas jau viduslaikos ir bijis jūras tradīcijām bagāts reģions. Jūra ir varens pašizaugsmes instruments, un tieši jaunā paaudze, iesaistoties burāšanas sportā, var sevi realizēt kā topošie līderi un izcili komandas spēlētāji. Mūsu rīcībai šodien ir jāsekmē labāku jūras buršānas iespēju radīšanu nākotnē. Organizātoru komanda ir pārliecināta, ka ar videi draudzīgu pieeju, visiem burātājiem ir jākļūst par stingrākajiem jūras aizstāvjiem, iedrošinot arī citus rūpēties par pasaules ūdeņiem.

Plašāka informācija par regates norisi: gorr.lv/lv, #GoRR sociālās vietnes - Facebook @gulfregatta ; Instagram@gorr_lv ; Youtube @Gulf of Riga Regatta - GoRR.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.11879301sec.