Izbaudi aktīvu atpūtu Ventspilī kopā ar klasi!

Olimpiskā centra "Ventspils" aktīvās atpūtas objektos, Piedzīvojumu parkā, Ūdens piedzīvojumu parkā un Ledus halles slidotavā, šoruden tiks gaidītas klašu grupas, sniedzot atpūtu, izklaidi un piedzīvojumus aktīvajiem skolēniem.

Piedzīvojumu parkā skolēni ir aicināti apmeklēt Kaķa taku ar piecām dažādām trasēm, izklaidēties atrakcijās un spēlēt peintbolu.

Atrakciju zonā skolēni var izklaidēties gan bamperlaivās un bampermašīnās, gan tramplīnlaivā, bērnu autoskolā, kameršļūkšanas trasē, gumijlēkšanas batutos, katapultā, rotorā, rodeo bullī, batutu kompleksā, un braukt ar skrituļslidām. Piedzīvojumu parkā tiek piedāvāta arī piknika vietas noma visai klasei uz četrām stundām.

Skolēnu grupu pavadošām personām (1 persona uz 10 skolēniem, 2 personas uz 20 skolēniem, utt.) visu atrakciju izmantošana ir bez maksas. Piedzīvojumu parka kafejnīcā "Kuršu krogs Bistro" skolēnu grupām ir -15% atlaide pusdienām. Skolēnu grupu apmeklējumus ir iepriekš jāpiesaka pa tālruni 28611333. Par pakalpojumu pieejamību lūdzam pārliecināties www.piedzivojumuparks.lv.

Ūdens piedzīvojumu parkā skolēnu grupām tiek piedāvāta -20% atlaide. Grupu pavadošām personām izklaide ūdens atrakcijās un SPA ir bez maksas. Skolēnu grupu apmeklējumus ir iepriekš jāpiesaka pa tālruni 25636777.

Visai klasei ar iepriekšēju pieteikšanos pa tālr. 63621998 iespējams rezervēt arī slidošanas laiku Olimpiskā centra "Ventspils" Ledus halles slidotavā.

Olimpiskā centra "Ventspils" aktīvās atpūtas un sporta objektu apmeklētājiem jāievēro Ministru kabineta noteikumos paredzētie pulcēšanās un distancēšanās noteikumi. Apmeklētājiem ir jāizvērtē savs veselības stāvoklis. Olimpiskā centra objektus nedrīkst apmeklēt, ja personai ir elpceļu infekcijas slimības simptomi (drudzis, klepus, elpas trūkums), kā arī, ja uz personu attiecas pašizolācijas, karantīnas vai izolācijas nosacījumi.

Plašāka informācija www.piedzivojumuparks.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51478195sec.