Tagad arī Ventspils iedzīvotājiem pieejama «Bolt Food» ēdienu piegāde

Bolt, vadošā Eiropas transporta platforma, no 2021. gada 1. aprīļa arī Ventspils iedzīvotājiem piedāvā Bolt Food ēdienu piegādes pakalpojumu, kas ikvienam lietotnes Bolt Food klientam sniegs iespēju saņemt siltu maltīti tieši pie savas mājas durvīm.

Līdz aprīļa beigām jebkura piegāde 1 km rādiusā no piegādes vietas lietotājiem būs bezmaksas. Sākotnēji lietotnē būs pieejami tādi restorāni kā Hesburger, Karpati, Dārzā un citi. Visi pasūtījumi tiks nodoti bezkontakta veidā, lai samazinātu saskarsmi starp restorānu, kurjeriem un platformas klientiem. Klienti tiek aicināti lietotnē norādīt pēc iespējas precīzākas norādes pasūtījuma nogādei, piemēram, vai tas ir iekšpagalms, ir koda durvis, kur tieši atstāt pasūtījumu u.tml. Tāpat būs pieejama iespēja saņemt savu pasūtījumu restorānā.

“Periodā, kad visapkārt valda mūsu dzīvēs vēl nepieredzēta situācija un ikkatram ir jāsastopas ar ikdienas ritma maiņu un jauniem pienākumiem, ar savu darbību vēlamies atvieglot iedzīvotāju ikdienu – silta maltīte ir neatņemama sastāvdaļa labsajūtas nodrošināšanai. Esam patiesi priecīgi, ka varam sniegt iespēju saņemt brokastis, pusdienas vai vakariņas arvien plašākai auditorijai, un no šodienas ikdienas gaitās būt kopā ar Ventspils iedzīvotājiem,” stāsta Ruslanas Savičius, Bolt Food reģionālais vadītājs Baltijā.

Lai veiktu pasūtījumu, nepieciešams lejupielādēt Bolt Food lietotni Apple vai Android ierīcēs. Pasūtījuma veikšanai jānorāda piegādes adrese, jāizvēlas restorāns, jāatzīmē ēdieni un jāapmaksā pasūtījums ar bankas karti caur mobilo lietotni. Pirms pasūtījuma apstiprināšanas tiks uzrādīts gan paredzamais piegādes laiks, gan pasūtījuma kopsumma.

Šobrīd Bolt Food pakalpojumi ir pieejami 40 pilsētās un 20 valstīs Eiropā un Āfrikā. Latvijā Bolt Food pakalpojumi ir pieejami Rīgā, Jelgavā, Jūrmalā, Liepājā, Daugavpilī, Ventspilī, un arī turpmāk ir plānots paplašināt pakalpojuma saņemšanas iespēju citās Latvijas pilsētās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 19.04.2024 Pavasara pārgājiens Bērzpilī Balvu TIC
21.aprīlī 10:00 aicinām doties aptuveni 14 km garā pārgājienā Bērzpils pagastā, ko vadīs vietējā gide Anna Kriviša. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.81159902sec.