Ventspils svin 731. dzimšanas dienu

Ventspils Pilsētas svētku notikumi plānoti no 5. līdz 8. augustam ar galvenajiem pasākumiem 7. augustā. Visu paaudžu svētku apmeklētājus priecēs daudzveidīgas aktivitātes pilsētas parkos, skvēros un laukumos.

Svētku ieskaņā, 5. augustā koncertzālē "Latvija" varēs baudīt pasaulē iemīļotas rokmūzikas balādes. Greznā atklāšanas ceremonija 6. augustā koncertzāles "Latvija" amfiteātrī - Ventspils Pilsētas svētku atklāšanas koncerts un ikgadējā Pilsētas domes Lielās balvas un balvu pasniegšana.

Bagātīgākais notikumu klāsts plānots 7. augustā - Viduslaiku svētki Livonijas ordeņa pilī, Dizaina tirgus Reņķa dārzā, Grāmatu un Digitālie svētki, Lielā svētku terase un Garšu cīņas, 3x3 basketbola turnīri un spēkavīru šovs, amatnieku izstrādājumu, mājražotāju produkcijas un visgardāko ēdienu tirdzniecība visā pilsētā un vēl daudz kas cits.

Muzikāli priekšnesumi un svētku koncerti visas dienas garumā piepildīs svētku saukli "Ventspils skan". Uz vienas skatuves satiksies vietējie mūziķi un Latvijā populāri mākslinieki. Vakara programmā unikāla iespēja dzirdēt leģendārās grupas "Jumprava" vienīgo šī gada koncertu, bet pusnaktī uz skatuves kāps elektroniskās deju mūzikas zvaigznes - grupa "Gus Gus" no Islandes.

Svētku kulminācijā atskats uz gada laikā paveikto filmā "Ventspils 700+31", kurai sekos Ventspils mēra Jāņa Vītoliņa svētku uzruna. Noslēgumā - naksnīgajās debesīs uzmirdzēs krāšņa svētku uguņošana, kas būs vērojama no dažādām pilsētas vietām.

8. augustā, svētku izskaņā mazos ventspilniekus sagaida aktivitātes gan Bērnu pilsētiņā, gan bērnu parkā "Fantāzija". Piejūras brīvdabas muzejā amatnieku tirdziņš, amatu demonstrācijas un darbnīcas. Koncertzālē "Latvija" vienīgo koncertu Baltijas valstīs sniegs skaņu mākslinieks un producents Hendriks Vēbers (Hendrik Weber) jeb Pantha Du Prince no Vācijas.

Ar pilnu programmu var iepazīties šeit.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67901397sec.