Intars Rešetins un Dagmāra Legante gatavojas vērienīgam lielkoncertam

Jau vairākus mēnešus aktieris un režisors Intars Rešetins ir biežs viesis vēju pilsētā Liepājā, kur nododas vērienīga lielkoncerta “LIEPĀJA izAICINA” veidošanai, kurā dalību ņēmusi arī TV dīva Dagmāra Legante.

Liepājas pilsētas dzimšanas dienas svinību ietvaros, Olimpiskā centra arēnā 16. un 17. martā notiks vērienīgs lielkoncerts "LIEPĀJA izAICINA". Koncerts pulcēs teju 500 talantīgus jauniešus no visas Latvijas. Kopā ar tādiem viesmāksliniekiem kā Jāni Aišpuru, Valteru Pūci, reperi Viņu, Kristīni Prauliņu un citiem, jauno talantu izpildījumā izskanēs populāri Latvijas autoru skaņdarbi, īpaši šim koncertam komponēti jaundarbi, deju uzvedumi un citi radoši pārsteigumi. Kopumā lielkoncertā piedalās septiņi jauniešu kolektīvi no Liepājas, kuri izaicina septiņus kolektīvus no citām pilsētām.

Lielkoncerts ir īpašs projekts, kura režijas, scenogrāfijas un publicitātes plānošanā un tapšanā, kopā ar profesionālu radošo komandu, iesaistīta arī grupa radošu Liepājas jauniešu. Par pasākuma režisoru izvēlēts Intars Rešetins, kurš kopā ar jauniešiem vairāku mēnešu garumā strādā pie lielkoncerta scenārija izveides.

Intars Rešetins par projekta gaitu daloties stāsta: “Jaunieši ir kolosāli, enerģijas un izdomas pilni, tieši tādēļ ar viņiem arī ir tik interesanti un saistoši darboties. Viņi ir nenoslīpēti dimanti, kas arī, ja reizēm “šauj pa krūmiem”, ir oriģināli savu ideju un domu lidojumos. Tas iedvesmo arī mani. Kopā ar jauniešiem un dramaturģi Rasu Bugavičuti-Pēci esam izskatījuši vairākas tēmas un versijas, kā mēģināt pārsteigt un iepriecināt skatītājus gan zālē, gan pie TV ekrāniem, un nonācām pie, mūsuprāt, gaumīgi saistoša naratīva. Esmu pateicīgs par iespēju darboties tik radošā un lieliskā komandā!”

Savukārt pasākuma vadītājas lomā iejutīsies šarmantā un pieredzējusī TV dīva Dagmāra Legante. Tieši pasākuma plānošanā iesaistītie jaunieši bija tie, kuri pamudināja režisoru uzrunāt Dagmāru vadīt lielkoncertu, ņemot vērā lielo pieredzes bagāžu, tāpat arī Dagmāra šogad kļuvusi  par populārā dziesmu konkursa “Supernova” vadītāju.

Muzikāli daudzveidīgo koncertprogrammu papildinās dažādas modernās dejas performances un īpaši šovi, piedaloties 2017. gada pasaules ielu vingrošanas čempionam Danielam Laizānam un profesionālam BMX braucējam Dāvim Dudelim.

“LIEPĀJA izAICINA” norisināsies 16. un 17. martā Liepājas Olimpiskā centra arēnā. Biļetes iepriekšpārdošanā uz koncertiem var iegādāties visās “Biļešu Serviss” kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv

Par projektu “LIEPĀJA izAICINA”

Koncertā piedalīsies četrpadsmit talantīgu jauniešu mūzikas un deju kolektīvi no visas Latvijas:

Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolas (LMMDV) stīgu grupa izaicinās Bolderājas Mūzikas un mākslas skolas apvienoto ansambli;

Liepājas Bērnu un jaunatnes centra mūsdienu deju studijas “Rotaļa” un “Dzintari” izaicinās Tukuma pilsētas modes deju studiju “Demo”;

LMMDV meiteņu koris izaicinās Ventspils Mūzikas vidusskolas skolēnu kori “Nošu planētas”;

Liepājas ielu vingrotāji “Workout Generation” izaicinās Ogres ielu vingrotājus “Street Warriors”;

Liepājas Pop/Rok skolas ansamblis izaicinās Kuldīgas BJC Ģitāristu ansambli;

Liepājas BJC un LMMDV pūtēju orķestris “Liepāja” izaicinās Jelgavas 4. vidusskolas pūtēju orķestri “Rota”;

LMMDV Melngaiļskolas bigbends izaicinās “Zemessardzes orķestra bigbendu” no Rīgas.

Pasākumu organizē Liepājas pilsētas pašvaldības iestāde “Kultūras pārvalde” sadarbībā ar Latvijas Republikas Kultūras ministriju.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.24215698sec.