Liepājnieki pārsteidz ar īpašu zibakciju (video)

2019. gada 19. decembra vakarā Liepājā tirdzniecības centra "Ostmala" apmeklētājus pārsteidza neparasta zibakcija. Desmitiem jauniešu, ritmiski rībinot kājas, sitot plaukstas un dziedot, piepildīja lielveikala telpas ar labi zināmo rokmūzikas himnu "We Will Rock You" no grupas "Queen" repertuāra.

Ap pulksten 18:00 kāds šķietami neuzkrītošs pircēju pāris sāka sist plaukstas un kājas pasaulslavenās dziesmas ritmā. Pamazām viņiem pievienojās vairāki desmiti akcijas dalībnieku, pārsteidzot un radot smaidus veikala apmeklētāju sejās.

Akcijas mērķis bija informēt par Jaunā gada sagaidīšanas pasākumu Liepājā, kas notiks 31. decembrī pulksten 23.00 laukumā pie koncertzāles "Lielais dzintars". Latviešu tautasdziesmu tūkstošgadu spēkam savijoties ar leģendāru rokmūziku, svētku koncertā piedalīsies latviešu etnogrupa "Tautumeitas" un pasaulē labākie grupas "Queen" līdzinieki - "Killer Queen" no Lielbritānijas. Pasākumu vadīs mūzikas un mākslas apvītā liepājniece, dziesminiece un stāstniece Maija Kalniņa.

Zibakcijā iesaistījās dalībnieki no Liepājas Universitātes tautas deju kolektīva "Banga", vidējās paaudzes deju kolektīva "Bandzenieki", Liepājas Bērnu un jaunatnes centra deju kolektīva "Spārni" un audzēkņi no Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolas.

Zibakciju organizēja Liepājas Kultūras pārvalde sadarbībā ar radošo apvienību "Šarmants" un tirdzniecības centru "Ostmala".


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.572788sec.