Pastaiga «Izgaismotā Liepāja» pārsteigs ar vairāk nekā 20 gaismas objektiem

Lai iepriecinātu liepājniekus un pilsētas viesus, kā arī veicinātu vietējo viesmīlības uzņēmumu apmeklētību ārpus aktīvās tūrisma sezonas, pandēmijas dēļ atceltā četru dienu pastaiga "Izgaismotā Liepāja" pārcelta uz oktobra beigām un notiks no 2020. gada 21. līdz 24. oktobrim.

Pasākums priecēs ar vairāk nekā 20 gaismas objektiem, instalācijām un priekšnesumiem. Četru dienu garumā katru vakaru liepājnieki un pilsētas viesi varēs aplūkot gaismās pārvērsto Liepāju un kājām izstaigāt īpaši radītu gaismas objektu maršrutu.

Pastaigas laikā varēs baudīt gaismas uzvedumu uz Liepājas Sv. Trīsvienības evaņģēliski luteriskās katedrāles fasādes, lāzeru izrādi "No tumsas uz gaismu" uz Liepājas Universitātes Dabas un inženierzinātņu fakultātes ēkas sienas, priecāties par īpaši jaudīgiem gaismas stariem uz koncertzāles "Lielais dzintars", tāpat būs iespēja novērtēt kinētisko objektu skvērā pie Graudu ielas un Kūrmājas prospekta krustojuma, baudīt Liepājas vēsturi video projekcijā "Viens stāsts, viena pilsēta" uz Liepājas Valsts 1. ģimnāzijas ēkas, gaismas un skaņas priekšnesumu "Māja Liepāja" Muitas mājā, līdzdarboties interaktīvā instalācijā "Liepāja dejo" promenādē, kā arī baudīt vēl daudz citus ar gaismu saistītus objektus, instalācijas un priekšnesumus.

Gaismas objektus veidos zināmi un atzīti gaismas un video mākslinieki no Liepājas un visas Latvijas. To realizācijā tiks iesaistīti pieredzējuši tehniskā aprīkojuma nodrošinājuma uzņēmumi.

Pastaigas "Izgaismotā Liepāja" objekti būs apskatāmi katru pasākuma dienu no plkst. 19.00 līdz plkst. 23.00. Tāpat šajā laikā Liepājas restorāni un kafejnīcas būs sagatavojušas īpašus piedāvājumus.

Plašāka informācija sekos.

Pasākumu organizē Liepājas pilsētas pašvaldības iestāde "Kultūras pārvalde" sadarbībā ar uzņēmumu "UNTITLED originals", kas piedalījies festivālā "Staro Rīga" un dažādās Latvijas pilsētās rīkojis vairākus multimediālus gaismas projektus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
Latvija 5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.48672605sec.