Lepnākais Jūrmalas restorāns aizver durvis...

2020. gada 15. janvārī Jūrmalas populārā restorāna "36. līnija" komanda tīmekļa vietnē "Facebook" nākusi klajā ar paziņojumu, kurā dalās ar iemeslu, kādēļ restorāns šobrīd ir slēgts un pauž cerību, ka jau drīzumā viesi atkal varēs baudīt iecienīto restorāna ēdienkarti - tikai citā adresē.

Publicējam nerediģētu ierakstu no 36. Line restaurant Facebook lapas:

"Vēlamies informēt mūsu restorāna pastāvīgos viesus, mūsu uzticamos piegādātājus, ar kuriem kopā esam pārdzīvojuši krīzes brīžus, kuri vienmēr ir uzticējušies mums un atbalstījuši katrs kā varējis, lojālos darbiniekus – kuri ir uzticīgi mums līdz pēdējam un nav pametuši mūs šajā situācijā, bez kuriem mēs nekad nebūtu sasnieguši savus panākumus un atzinību no vairāku ārzemju valsts tūrisma ceļvežiem, par apstākļiem, kuru ietekmē esam spiesti pret savu gribu aizvērt restorānu. Gribam vērst Jūsu uzmanību, ka esam kopā ar Jums, risinām esošo situāciju un cīnīsimies par Mūsu restorānu, darīsim visu, lai nepieviltu savus mīļos viesus un ilggadīgos piegādātājus, kurus vairāk uztveram kā partnerus.

​Kopš 2015. gada mūs vajā dabas aizstāvji sniedzot Tiesās pretenzijas par prettiesiskiem JPD pieņemtiem aktiem, kas saistīti ar mūsu restorāna adresi – 36. līnija 1202, Jūrmala.

Saskaņā ar Vides aizsardzības likuma 9. pantu jebkurš Latvijas pilsonis var apstrīdēt jebkuru pašvaldības izsniegtu aktu, diemžēl ir pilsoņi, kas to izmanto ļaunprātīgi.

Izmantojot iepriekšminēto, esam cietuši arī mēs. Uz doto brīdi ir atvērtas vairākas tiesvedības (neviena nav līdz galam izskatīta), kurās visās esam snieguši paskaidrojumus, sadarbojamies šajos jautājumos ar Ekonomikas ministriju, VARAM un Jūrmalas Pilsētas Domi (JPD).

​Ņemot vērā to, ka pēc likumdošanas varam strādāt, jo abām ēkām pārtraukt ekspluatāciju JPD nav tiesiska, bet JPD ir spiesti to darīt, katru dienu uz restorānu tika sūtīta Policija, kārtējā akta sagatavošanai, un mēs vairs nespējām pasargāt klientus no šī, tika pieņemts smags lēmums – uz laiku restorānu aizvērt.

​Ar šo gribam informēt:

1. Mēs Jūs nepametīsim, priecāsimies Jūs redzēt jau tuvākajā laikā citās telpās – Jūrmalā.

2. Turpinām cīnīties par 36. līniju – svarīgi Tiesas lēmumi, no kuriem ir atkarīga mūsu pastāvēšana 36. līnijā:

a. Līdz 06.02.2020 tiek izskatīts mūsu lūgums par kafejnīcas Apetite ēkas ekspluatācijas atjaunošanu, kuru apturēja balstoties uz pretenziju par JPD būves ieceres akceptu saskaņā ar Vides aizsardzības likuma 9. pantu.

b. 07.02.2020 ir jāizskata mūsu lūgums atjaunot apstrīdēto īslaicīgas būves būvvatļauju restorāna ēkai, kura ir apstrīdēta saskaņā ar Vides aizsardzības likuma 9. pantu.

c. Par šo Tiesu lēmumiem un turpmākās tiesvedības gaitu Jūs informēsim.

Ņemot vērā, ka presē un publiskajā telpā parādās jau informācija, vēlamies informēt, ka uz doto brīdi tiek saglabātas visas darba vietas, tiek veikti norēķini ar piegādātājiem, valsti un bankām, termiņi tiek ievēroti un nav pamata uztraukumam, nav apturēta uzņēmuma saimnieciskā darbība (tiek apkalpoti izbraukuma pasākumi). Strīds ir tikai un vienīgi par konkrēto adresi.

Esam atvērti jauniem projektiem, kas mums ļauj justies pārliecinātiem, ka šī situācija tiks atrisināta.

Jau iepriekš vēlamies pateikties visiem, kas mūs atbalstīs un nepametīs šajā kritiskajā situācijā. Esam pārliecināti, ka mūsu restorānam ir pozitīva aura, mums ir ļoti daudz atbalstītāju un tikai ar Jūsu labajām domām mēs varam turpināt cīņu.

Cieņā, 36. Līnijas komanda!".

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.14081597sec.