Atver pirmo «Burger King» restorānu Latvijā

2020. gada 4. decembrī, Tallink Grupp, kas ir Burger King franšīzes īpašnieks Baltijas valstīs,  iepirkšanās un izklaides centrā Akropole, Rīgā, atver pirmo Burger King restorānu ārpus Igaunijas.

310 kvadrātmetru plašais restorāns ar 112 vietām atrodas populārā iepirkšanās centra 2. stāvā, ar skatu uz Akropoles ledus arēnu.

Lai gan restorāns oficiāli sāks piedāvāt savus slavenos – uz atklātas liesmas gatavotos – hamburgerus un pārējos iecienītos ēdienus jau no šodienas, pandēmijas ierobežojumu dēļ ēdieni sākotnēji būs pieejami tikai līdzņemšanai vai piegādei uz mājām.

Restorānu ķēde cer piedāvāt ēdienus visiem Latvijas Burger King faniem pēc iespējas ātrāk – brīdī, kad valstī uzlabosies vīrusa izplatības situācija un tiks atviegloti ierobežojumi.

Komentējot globālās ātrās ēdināšanas restorānu ķēdes darbības uzsākšanu Latvijā, Tallink Grupp mazumtirdzniecības biznesa attīstības vadītāja Katre Kevaska sacīja:

“Neraugoties uz šķēršļiem, ar kuriem esam saskārušies šogad, mēs priecājamies par iespēju piedāvāt pasaules slavenās un izcilās garšas no Burger King ēdienkartes arī Latvijas ātrās ēdināšanas cienītājiem. Esat laipni aicināti un gaidīti mūsu jaunajā restorānā – paņemiet līdzi savus iecienītākos burgerus vai izvēlieties ēdiena piegādi uz savām mājām, lai jau šogad ļautos jauniem garšas piedzīvojumiem! Tā kā mēs pašlaik nevaram brīvi ceļot, esam pārliecināti, ka Burger King aizvedīs jūs nelielā kulinārijas ceļojumā.

Ja izvēlaties doties uz restorānu, lai paņemtu savu maltīti līdzi, esiet droši, ka mūsu uzticīgā un profesionālā komanda ir parūpējusies par katra apmeklētāja drošību un veselību, kas ir mūsu prioritāte. Restorānā tiek ievēroti visi nepieciešamie epidemioloģiskie noteikumi un pasākumi.”

Turpina Katre Kevaska: “Mēs ļoti ceram, ka jau pavisam drīz, kad vīrusa izplatība mazināsies, jums būs iespēja baudīt gardos ēdienus kopā ar ģimeni un draugiem arī mūsu ērtajā un mājīgajā restorānā.”

“Esam gandarīti par pirmā Burger King restorāna Latvijā atvēršanos tieši pie mums – iepirkšanās un izklaides centrā Akropole. Burger King ir zīmols, kas Latvijā raisījis plašu interesi un tika ar nepacietību gaidīts. Līdz ar restorāna atklāšanu, Akropole kā modernākais iepirkšanās centrs turpina savu izaugsmi, paplašinot gan veikalu, gan izklaides un atpūtas iespēju klāstu, vienlaikus piedāvājot arī jaunus, unikālus zīmolus. Sveicam Burger King mūsu nomnieku lokā un novēlam panākumus Latvijā,” uzsver Zane Kaktiņa, iepirkšanās un izklaides centra Akropole vadītāja.

Restorāns Burger King, kas tiek atvērts iepirkšanās un izklaides centrā Akropole, Rīgā, ir pirmais starptautiskā zīmola restorāns, kas atvērts ārpus Igaunijas, un kopumā sestais restorāns Baltijas valstīs, kas atvērts šogad. Jaunajā restorānā Rīgā strādās aptuveni 30 cilvēku. Līdz 2020. gada beigām uzņēmums plāno atvērt vēl divus restorānus Baltijas valstīs: vienu Viļņā, Lietuvā, un otru Tallinā, Igaunijā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Latvija
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.00019479sec.