Londonas viesnīcās sāk trūkt brīvu istabiņu

Tikai 10. septembrī tika oficiāli paziņots Anglijas Karalienes Elizabetes II bēru datums – 19. septembris. Un jau tagad Anglijas galvaspilsētas centrā bēru procesijas norišu tuvumā viesnīcās brīvu istabiņu gandrīz nav.

Travelnews.lv vienā no populārākajām naktsmītņu rezervēšanas vietnēm booking.com sāka lūkoties pēc naktsmītnēm divām personām laikā no 18. līdz 20. septembrim.

Vestminsterā, nosacīti netālu no Vetsminsteras abatijas, pieejama tikai viena naktsmītne – divvietīga istabiņa bez logiem uz divām naktīm maksā “nieka” 1442 eiro bez brokastīm. Pa kādai brīvai istabā gājiena attālumā no abatijas gan ir, bez cenas zem 1000 eiro par divām naktīm atrast ir ļoti grūti. Turklāt runa nav ar lepnām 4-5* viesnīcām, bet gan necilām viesnīcām un apartamentiem.

Brīvu istabiņu praktiski nav arī bēru procesijas maršrutā. Kājām ejamā attālumā no Haidparka gan dažās viesnīcās dažas istabiņas ir brīvas, bet cenas... Piemēram, 5* cena par istabu ir 2454 eiro par divām naktīm bez brokastīm, un rezervācija, protams nav atceļama. 11. septembrī no rīta booking.com pieejamā informācija vēstīja, ka par šādu cenu pieejamas piecas istabas...

Nevar teikt, ka bēru datumu izziņošana ir likusi viesnīcniekiem pacelt cenas. Nē, tā nav – Londona vienmēr ir bijusi dārga. Te nostrādājis faktors, ka viesnīcas istabas tiek izķertas kā karsti pīrādziņi un, tuvojoties bēru laikam, pazudīs arī nosacīti lētie piedāvājumi visā Londonā, jo pilsēta rēķinās ar milzīgu tūristu skaitu šajā laikā.

11. septembrī no rīta, pārskatot booking.com, atklājas, ka vēl ir iespēja Londonā atrast arī lētas naktsmītnes – piemēram, 10,5 kilometru attālumā no centra var apmesties jauniešu viesnīcā jebšu hostelī par 39 eiro uz divām naktīm. Protams, tāds sīkums, kā dzīvošana 15 vietīgā istabā kopā ar citiem svešiniekiem.

Lētākā divvietīgā istaba ar privātu tualeti uz divām naktīm šobrīd izmaksā 116 eiro, bet jārēķinās, ka naktsmītne atrodas 17,5 kilometrus no Londonas centra.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.33359718sec.