Viesnīca «Mercure Riga Centre»: Klientam nav vienmēr taisnība

Pēc Latvijas Vīnziņu asociācijas prezidenta Jāņa Kaļķa viedokļa paušanas par viesnīcas “Mercure Riga Centre” darbību, ar Travelnews.lv redakciju sazinājās arī viesnīcas pārdošanas direktore Janīna Priedīte, paužot viesnīcas viedokli par notikušo.

Gribu aprakstīt arī situāciju no mūsu puses, par šī kunga agresīvu un rupjo uzvedību ar viesnīcas personālu.

Veicot pasūtījumu kungam tika piešķirta liela atlaide uz zāles nomas maksu, kurā bija iekļauts viss tehniskais nodrošinājums, bezmaksas autostāvvieta, dzeramais ūdens katram dalībniekam, galda klāšana utt. Veicot pieprasījumu uz lielu ledus apjomu, tika brīdināts par papildus maksu (gribu minēt kā pagajušā reizē, kad šīs kungs organizēja pie mums konferenci, papildus maksa par ledu arī bija piemērota). Pēc e-pasta ar papildus maksas brīdinājumu, atpakaļ tika saņemts e-pasts no šī kunga ar ļoti rupju ar aizkarošu saturu. Pat neskatoties uz to, mēs no savas puses turpinājām sadarbību, bet tagad domāju kā jau tajā brīdī vajadzēja atteikt šīm kungam un piedāvāt iespēju īrēt telpas kaut kur citur.

Vakarā pirms pasākuma kungs atveda viesus uz recepciju un sāka ļoti agresīvi un rupji uzvesties ar viesnīcas personālu, paaugstinot toni un personiski apvainojot un aizkarot darbiniekus. Par tādu uzvedību pret personālu, kuru, man liekas, nevar uzskatīt par normālu, kungs saņēma brīdinājumu, ka, ja viņš turpinās tā uzvesties, diemžēl mēs būsim spiesti atteikt pakalpojumu. Gribētos minēt, arī par kunga rēķina pieprasījumu, rēķins tika pieprasīts no kunga puses, savukārt no mūsu puses tika pieprasīti rekvizīti rēķinam, uz šo pieprasījumu kungs arī nevarēja reaģēt normāli, rupjā veidā uzstājot kā mums ir rekvizīti no 2021.gada. Mēs no savas puses ne vienu reizi mēģinājām mierīgi paskaidrot, ka diemžēl mums nav saglabājušies rekvizīti, jo kad pēdējo reizi tika nodrošināti pakalpojumi Mercure Riga Centre viesnīcai bija citi īpašnieki un cita kompānija, cita sistēma, bet kungs negribēja klausīties uztājot, kā mums viss ir.

Gribētos minēt arī par mūsu bārmeni, mums ir sertificēts bārmenis ar darba pieredzi tikai 5-zvaigžņu viesnīcas, sertificēts someljē, ar darba pieredzi ārzemes un uz Royal Caribbean kruīza kuģa tieši kā someljē. Tieši ir lepnums, kā mūsu komandā strādā šādi cilvēki. Tādēļ no savas puse gribu pateikt kā šī kunga vārdi ir patiesi meli.

Gribu arī sniegt komentārus par latviešu valodas zināšanām, jā, patiesi mums strādā Ukraiņu personāls, tieši viesmīļi, kurus nodarbināja Valsts nodarbinātības aģentūra, bet varu apgalvot kā visi ir kvalificēti un labi darbinieki.

Zinu, ka kompānijai, kura nodrošināja glāzes šīm pasākumam, bija arī kaut kādas problēmas ar šo kungu, jo man zvanīja kurjers, kuram vajadzēja savākt tās glāzes un teica, ka ir problēmas viņiem arī.

Ir ikvienam mīļākā frāze “Klientam vienmēr ir taisnība!”, bet diemžēl šajā gadījumā nevaru piekrist ar šīs frāzes patiesumu, ir svarīgi izvērtēt katru situāciju un noskaidrot, kurš ir vainīgs. Gribu vēl atzīmēt patiesu grūtu darbu, kuru paveic apkalpojošais personāls, un mums ir lepnums, ka pie mums strādā kvalificēts personāls no dažām valstīm, kurš padara savu darbu uz 1000% procentiem. Un man liekas, ka daži cilvēki, kā šīs kungs, uzskata, ka viņiem ir augstāks statuss, augstāks amats, un viņi var uzvesties kā vēlas – agresīvi, rupji un aizkaroši, jo viņu statuss to atļauj.

Būsim ļoti pateicīgi, jā pievienosiet mūsu atbildi kunga rakstam, lai citas viesnīca būtu piesardzīgi ar tādiem klientiem. Gribu vēl piebilst, kā mūsu partneros ir dažas lielas Latvijas asociācijas, lielas kompānijas, mēs īstenojam un organizējam lielus projektus un konferences, un šo pieaugumu mēs sasniedzam kopā ar mūsu komandu, pateicoties labajām atsauksmēm no mūsu partneriem. Mēs patiešam cenšamies attīstīties katru gadu, gūstot vairākus sasniegumus un atzinumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48072386sec.