Šefpavārs Māris Jansons atklāj jauna koncepta veikalu un dalās ar savu īpašo biezpiena plācenīšu recepti

Pirmdien, 2025. gada 27. janvārī, Latvijā iemīļotais šefpavārs un Michelin gida ieteiktā restorāna “KEST” līdzīpašnieks Māris Jansons atklāj jauna koncepta veikalu “KEST AT HOME” tirdzniecības centrā “Spice”. Veikals piedāvās rūpīgi gatavotus, kvalitatīvus ēdienus, kas īpaši piemēroti steidzīgai ikdienai – baudīšanai mājās, darbā vai kopā ar ģimeni.

“KEST” moto ir “Gardi ēdieni labai dzīvei!”

“Mūsdienu straujajā ritmā vēlamies atvieglot cilvēkiem ikdienu, piedāvājot garšīgus, kvalitatīvus un iecienītus ēdienus, kas piemēroti brokastīm, pusdienām un vakariņām. Mūsu mērķis ir sniegt iespēju ikvienam uz brīdi apstāties, pabūt kopā un izbaudīt maltīti, kas piešķir dzīvei garšu un prieku,” par “KEST AT HOME” koncepciju saka Māris Jansons.
Jaunais veikals piedāvā plašu “KEST” komandas gatavoto ēdienu klāstu, kas tapis no svaigām un kvalitatīvām sastāvdaļām. Piedāvājumā ir gan mājas ēdienu klasika, piemēram, rasols, plovs un soļanka, gan arī pasaules garšu favorīti, tostarp Tom Yam zupa un kartupeļu gratēns. Katrs ēdiens tiek gatavots ar īpašu uzmanību pret detaļām, nodrošinot visaugstāko kvalitāti.

Atklāšanas nedēļā apmeklētāji tiks aicināti ne tikai iepazīties ar piedāvājumu, bet arī nogaršot šefpavāra radītos ēdienus degustācijās.

Māra Jansona iecienītie biezpiena plācenīši

Jaunā veikala atklāšanas svētki iepriecinās apmeklētājus ne tikai ar gardiem ēdieniem, bet arī ar unikālu iespēju izzināt šefpavāra Māra Jansona iecienītāko recepšu noslēpumus. Viena no šīm receptēm ir biezpiena plācenīši, kas kļuvusi par viņa vizītkarti.

Sastāvdaļas:

500 g biezpiena, 2 olas, 3 ēdamkarotes cukura, 1 tējkarote vaniļas cukura, 4 ēdamkarotes miltu (plus papildus apviļāšanai), šķipsniņa sāls, eļļa cepšana

Pagatavošana:

Sajauc biezpienu, olas, cukuru, vaniļas cukuru un šķipsniņu sāls. Pievieno miltus un izveido mīklu, kas turas kopā, bet nav pārāk sausa. No mīklas veido mazas bumbiņas, apviļā miltos un saplacina līdz plācenīšu formai. Lēni cep uz vidējas uguns uzkarsētā eļļā līdz zeltaini brūnai garoziņai no abām pusēm. Pasniedz ar krējumu, ogu ievārījumu vai svaigiem augļiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Laivu brauciens pa Sventājas upi Dienvidkurzemes novada tūrisma centrs
Aicinājums piedalīties laivu braucienā pa Sventājas upi | Skatīt vairāk
Latvija
Tikšanās ar Aināru Mielavu Līvānu TIC
Aināra Mielava grāmatas "Kad mēness jūrā krīt" prezentācija un muzikāla tikšanās ar autoru. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2025 - 22.03.2025 Pavasara saulgrieži Pastariņa muzejā Tukuma TIC
Būs iespēja izzināt saulgriežu tradīcijas, piedaloties dažādās aktivitātēs kopā ar Ivitu Kalnozolu-Kalseri. Ļauties jestrām rotaļām un spēlēm. | Skatīt vairāk
"Ziedu ceļos" arī Kalsnavas arborētumā Madonas TIC
Astoņi Latvijas krāšņākie kolekciju dārzi un parki Rīgā, Salaspilī, Kalsnavā, Raiskumā, Lēdurgā, Babītē, Dobelē un Rundālē aicina doties | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::3.2085371sec.