Ryanair no Lietuvas lidos uz Rimini un Korfu salu

Eiropas lielākā lidsabiedrība Ryanair šonedēļ pavēstījusi, ka turpina attīstīt savu lidojumu tīklu un nākamā gada vasarā no Lietuvas lidos arī uz Grieķijai piederošo Korfu salu un Itālijas kūrortu Rimini.

Uz Rimini Ryanair uzsāks lidojumus no Kauņas lidostas 2018.gada martā - lidojumi notiks vienu reizi nedēļā. Biļešu cena ir no 19,99 eiro vienā virzienā, tomēr biļešu cenas, protams, ir ļoti mainīgas - ietekmējoties no pieprasījuma.

Rimini atrodas Itālijas centrālajā daļā Adrijas jūras krastā, netālu no Sanmarīno. Tā ir viena no slavenākajām piejūras kūrortpilsētām Eiropā un ievērojama arī kā slavenā kinorežisora Federiko Fellīni dzimtā pilsēta. Senās Romas laikā pilsēta bija zināma kā "Ariminum". Par pilsētas dibināšanas gadu uzskata 268. gadu p.m.ē., lai gan jau pirms romiešiem tur jau bija etrusku apmetne. Gar piekrastes līniju izkārtojušies līči ar neskaitām ekskluzīvām (un arī mazāk ekskluzīvām) viesnīcām, elegantu arhitektūru un veikaliņiem. Kā jau kūrortpilsēta, Rimini piedāvā kvalitatīvu servisu, vietējo iedzīvotāju viesmīlību, un, protams – lielisko Itālijas dabu, glāsmainu jūra un spožu sauli.

Savukārt uz Korfu salu Grieķijā, Ryanair lidos sākot ar 2018.gada maiju divas reizes nedēļā. Lidojumus turp-atpakaļ iespējams iegādāties sākot no 59 eiro, tomēr - kā jau iepriekš minējām, biļešu cenas ir ārkārtīgi mainīgas. Korfu sala, dēvēta arī par Kerkīru atrodas netālu no Grieķijas - Albānijas robežas. Tā ir otra lielākā sala Jonijas jūrā, atrodoties tās ziemeļos. Sala ir daļa no Kerkīras reģionālās vienības. Salas galvenā pilsēta arī ir Kerkīra. Salā atrodas Jonijas universitāte. Kerkīras dienvidu daļā ir paugurains līdzenums, savukārt dienviddaļā — zemkalnāji, ko veido kaļķakmeņi un māla slānekļi. Šis pārsteidzošais zemeslodes stūrītis vilina ar īpašu, fantastiskas dabas ieskautu atmosfēru, kur blakus sadzīvo kā mierpilna atpūta, tā arī dzīvespriecīga jautrība. Šeit jūs gaida viesmīlība un vietējo iedzīvotāju muzikālais temperaments, tīra jūra, lieliskas pludmales un maigs klimats.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16869211sec.